[two_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Denne nye gratis e-bog er udarbejdet til virksomhedsejere. Som virksomhedsejer er det vigtigt at forme den vej man vil og der er kun én til at sætte retningen på din virksomhed. Det er dig, som ejer af virksomheden.

Mange selvstændige har fået ideén og driver en fantastisk virksomhed. Ofte får man lidt rådgivning hist og pist fra advokater, revisorer, banken og andre rådgivere på det økonomiske område. Alle velmenende og korrekte.

Dog kan det ofte være svært at samle rådgivningen til lige det behov du har fra de forskellige rådgivere og banken har to interesser. Dels at sælge noget og så få deres penge hjem igen.

Vi har nu samlet en masse gode råd til dig som virksomhedsejer på det økonomiske område og udviklet en e-bog som du kan hente lige her på siden.

Bogen fortæller i et brugervenligt og overskueligt sprog om de områder, som du skal være opmærksom på rent økonomisk.

Indhold i bogen

En del af de områder vi berører i e-bogen er, hvad du skal overveje omkring den rigtige sammensætning af din gæld i virksomheden.

Hvordan du løbende skal arbejde med din likviditet i virksomheden, så du til enhver tid har styr på, hvornår der skal betales moms og ikke mindst, hvor meget der skal betales i moms.

Vi berører også emner som selskabsformer, generationsskifte, nøgletal og andre spændende områder.[/fusion_text][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][fusion_text]

Hent dit eksemplar af e-bogen her

[/fusion_text][fusion_code]W21jNHdwX2Zvcm0gaWQ9IjIzNDEiXQ==[/fusion_code][/one_third]