[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Få en vurdering af din virksomheds økonomi

 

carsten-lundEt eftersyn bliver ofte årsagen til rigtigt store besparelser, som ligger gemt. Vi tjekker vilkår i banken, pensionsopsparinger, skat, gældens sammensætning, har du penge til dine planer for virksomheden. Det koster at vækste, så vi sikrer, at pengene slår til. Har du lagt dine budgetter korrekt og bliver de brugt aktivt efterfølgende, som styring af din virksomhed.

I vores tjek ligger også, at vi tjekker selskabsform, opbygningen af dine selskaber, gør klar til generationsskifte, sørger for din private økonomi også er trimmet. Dermed kommer vi naturlig rundt i de forskellige skattemiljøer. Endelig tjekker vi også din bogføring, da der ofte begås rigtigt mange fejl omkring bogføringen.

 

Er der noget, at der kan gøres anderledes, bedre og med besparelser til følge aftaler vi et forløb for lige netop din virksomheds økonomi. Det giver Tryghed og vished for, hvad der kan gøres anderledes fremover.

Hvad skal du gøre

Jeg skal bruge følgende til en vurdering:

  • Seneste interne regnskab
  • Budget
  • Konto-/depotoversigt fra banken (skærmprint fra netbanken er OK)

 

Med dette vil jeg kunne vurdere på virksomhedens økonomi og få et indblik i mulighederne for besparelser og optimeringer.

Andre fordele end besparelser

Du vil opleve, at der ofte også kommer fokus på andre ting ved en gennemgang end bare besparelser. En ting er besparelserne noget andet er tryghed og vished for, at det du gør er korrekt. Udviklingen omkring virksomhedens økonomi er ikke blevet mindre kompleks igennem årene. Derfor er det også blevet mere almindeligt at have en rådgiver til at hjælpe sig med det.

Vi ser derfor flere og flere, hvor vi er uvildige økonomiske sparringspartnere løbende. Du er meget velkommen til at kontakte os angående vores gratis eftersyn eller løbende aftale. [/fusion_text][/one_full][fusion_code]W2NvbnRhY3QtZm9ybS03IGlkPSIyNjg0IiB0aXRsZT0iw5hrb25vbWkgdnVyZGVyaW5nIl0=[/fusion_code]