Økonomihus.dk har en klar vision om at stå for det unikke.

Vi vil være økonomisk sparringspartner og opfattes som den bedste løsning på et anderledes økonomihus, hvor kunderne virkelig skal opleve, at der gøres lidt mere for dem end de forventer. Vores rådgivning skal være direkte værdiskabende for kunden på både de hårde og bløde værdier. Vores styrke og udbredelse skal understødtes af vores værdiord i hele landet.

Dette skal skabe et miljø, som tiltrækker privat- og erhvervskunder, som ønsker en økonomisk sparringspartner.

Visionen skal bringe os frem til målet, at vi bliver det mest foretrukne Økonomihus i Danmark. Kendt for kvalitet frem for kvantitet. Kendt for at skabe Merværdi, Overblik, Status og Tryghed.

Mission

Vi skal være den bedste økonomiske sparringspartner af uvildig og uafhængig rådgivning til private- og erhvervskunder, som ikke kan opnås andre steder. Rådgivningen skal give personligt Overblik, Tryghed og økonomisk værdi.

Dette skal gøres ved at give kunderne lidt mere end de forventer gennem en uovertruffen rådgivning i tråd med vores værdi ord, kundeservice i højsædet, kunden i centrum og med de mest kundevenlige løsninger i øjenhøjde med kunden.
Vi skal have nogle målrettede, engagerede og stolte medarbejdere, som tør bruge deres kunder til at skabe nye kundeforhold.
Vi skal følge udviklingen i samfundet nøje og tilpasse os udviklingen løbende.