Den grundlæggende idé er, at kunderne skal opleve et full service økonomihus

Vi ønsker at være økonomisk sparringspartner for privat- og erhvervskunder i øjenhøjde og være en naturlig part at involvere i alle økonomiske anliggender. Kunden skal opleve en økonomisk sparringspartner som skaber MerværdiOverblikStatus og Tryghed.

KUNDEN ER ET OG ALT

Jeg har været ansat hele min karriere i den finansielle sektor i to forskellige banker gennem den 19 år lange karriere. Dels har jeg været beskæftiget i ledende stillinger igennem de seneste 12 år og dels i specialist og rådgivningsfunktioner gennem en del år. Den senere tid har jeg drevet Økonomihus.dk

Jeg har igennem tiden stået i spidsen for flere udviklingsprojekter, som med stor succes har været gennemført og netop har skabt Merværdi, Overblik, Status og Tryghed for kunderne. Denne oplevelse vil jeg nu videreføre via uvildig rådgivning i Økonomihus.dk.

Min uddannelsesmæssige baggrund er en HD i regnskab og økonomistyring. Hvorfra jeg sammen med min jobmæssige karriere har stor erfaring med økonomi og er rigtig god til netop at skabe Merværdi for jer gennem forbedrede vilkår i bankerne, skabe Overblik i jeres økonomi. Netop så I kan føle Status ved jeres økonomi og ikke mindst Tryghed, så man kan sove roligt om natten…

Kunden er et og alt. Så kunden er altid i centrum!

 

Carsten Lund,
Indehaver og uvildig økonomisk rådgiver

Carsten Lund

Carsten Lund
Uvildig økonomisk rådgiver
Indehaver af Økonomihus.dk

M: 40 11 65 86

cl@okonomihus.dk

Kunderne skal opleve individuel rådgivning

Min tid i den finansielle verden startede i mæglerbranchen tilbage i 2002 – hvor jeg som sagsbehandler blev fristet til at tage uddannelsen som ejendomsmægler og Valuar – Jeg har fungeret som ejendomsmægler og privatrådgiver for en kreditforening i en årrække, og senere også som Bankrådgiver.
 
Gennem årene har jeg derfor opnået solid erfaring med rådgivning af privatkunder om bolig, investering og pension, og er vant til at have kunden i fokus.
 

Økonomi er en tillidssag og jeg ser frem til at hjælpe dig med at få overblik, og dermed tryghed i din hverdag.

Hos Økonomihus.dk er rådgivningen tilpasset den enkelte, og tager altid udgangspunkt i det som du har brug for.

Lena Faarbech,
Uvildig økonomisk rådgiver

Lena Faarbech
Uvildig økonomisk rådgiver

M: 21 63 62 66

lf@okonomihus.dk