Kan din familie være den næste?

I 90-95% af tilfældene finder vi optimeringsmuligheder og/eller besparelser. Kontakt Økonomihus.dk allerede i dag. Du har ikke råd til at vente.

Tanja Bahne

Jeg forsøgte flere gange at bede min bank om at sætte renten ned, da jeg havde læst at andre banker tilbød lavere rente, men det ville de ikke, selvom jeg synes at jeg har en god økonomi.
På anbefaling fra en god ven tog jeg kontakt til Økonomihus.dk og ville prøve en uvildig rådgiver til at hjælpe mig.
De skulle bare have nogle papirer på min økonomi – lønsedler, årsopgørelse og papirer på andelsboligen.
De sendte opstillingen og mine tal til tre banker, som alle ville give mig en lavere rente end min egen bank.

Efter jeg havde valgt den bedste bank, var jeg til møde i banken og fik aftalt mine konti, kort og ydelse på lån.

Jeg sparer altså næsten 500.000 kr. på mit lån.

Hvis jeg ikke havde hørt om uvildig rådgivning, så havde jeg siddet med mit lån i 30 år, hvor jeg nu er færdig om 18-19 år og jeg kan nu se at der sker noget med mit lån fra år til år.

Hvis jeg skal bruge økonomisk hjælp en anden gang, så ringer jeg bare til Økonomihus.dk igen.

_S0W7473_picmonkeyed

Lilli Larsen

Efter at have forsøgt flere gange at få nedsat min rente i min sparekasse, støder jeg på Økonomihus.dk, som jeg kontakter for at høre hvilke priser de kan få til mig.Jeg har nu skiftet bank, hvor jeg sparer ca. 130.000 kr. på mit lån –  og det er færdigbetalt om ca. 10 år.Min historie har jeg fortalt alle, så jeg håber da at der er mange, der får billigere rente i deres sparekasse eller også skifter til en billigere bank.

Jacob Rasmusen

Carsten´s måde at arbejde med tal, og ideer er unikke. Carsten er en person, der virkelig ved, hvordan man arbejder uden for boksen og ved hjælp af alle mulige måder at komme til målet uden at sætte sikkerhed og kvalitet over styr.

Jeg vil til enhver tid anbefale, Carsten som min økonomiske rådgiver.

Bjørn Krogsbo

Carsten demonstrere en hurtig og præcis forståelse af det pågældende emne. Han kommunikere på samme niveau og formår at finde løsninger, der gavner hans kunder.

Carsten er meget pålidelig og jeg vil uden tøven anbefale ham for erhvervslivet og personlig rådgivning.

Karl Læggård

Carsten er en yderst kompetent finansiel rådgiver med behagelig personlighed og høj integritet.

Jeg giver Carsten mine bedste anbefalinger.

Peter Zink Secher

Du har været en fantastisk god og committed rådgiver og hvis bare der var flere af dem. Jeg har vist aldrig mødt så comitted en rådgiver – det var altid en fornøjelse

Ann-Karina og Jesper Horsmark

Det er jo fantastisk at have fået overblikket tilbage og vide, at vi kan være helt trygge ved vores økonomi. Den er jo rigtig god. Carsten du har jo formået at fortælle det i et sprog, som vi også forstår. Vi er jo ikke finanseksperter.
Vi har opnået store besparelser, tryghed og overblik.

Vi anbefaler Carsten på det varmeste!

Else Lykkegård

Jeg kommer i kontakt med Økonomihus.dk via Banktorvet.dk, da jeg er interesseret i en gennemgang af min økonomi. Carsten fra Økonomihus.dk fortæller mig, at jeg kan spare rigtigt mange penge ved et bankskifte og en omlægning af mine lån. Carsten skaffer mig en ny bank og det har nu betydet, at jeg har tjent kr. 74.000,00 og forkortet løbetiden på mit lån med rigtigt mange år også.

Jeg kan kun anbefale at kontakte Økonomihus.dk

steffen-billede-1

Steffen Henriksen

Jeg tog en kort snak med Carsten om mine rentesatser og lån og han kunne med det samme se at der kunne være mulighed for at gøre det billigere.

Vi holdte et møde, hvor min økonomi blev gennemgået – også mine pensioner og forsikringer. Carsten ringede ganske kort tid derefter for at fortælle at der var tre banker, der gerne ville have mig som kunde og de kunne alle tilbyde mig nogle renter, der var under det, jeg betalte i min egen bank. Den ene bank kunne også give mig mere lån i kreditforeningen, så jeg kunne komme af med et lån, jeg havde taget til udbetaling på min bil.

Jeg kan ikke helt regne det ud, men jeg har sparet mere 100.000 kr. i mine samlede ydelser på at skifte bank og lægge lånet om i kreditforeningen.

Carsten har sendt mig en regning på hans arbejde og det bekræftede for mig, at det her sagtens kunne svare sig. Så jeg kan kun anbefale, at bruge en uvildig rådgiver til at arbejde for sig og finde renter, banker, gebyrer. De kender også markedet meget bedre end mig.

 

20150316-IMG_0706

Jakob Hornbeck

Da jeg skulle købe en andelslejlighed, overvejede jeg at skifte bank. Da jeg havde travlt og ikke tidligere havde haft lån i ejendomme, besluttede jeg at få hjælp af Carsten fra Økonomihus.dk.

Det skulle vise sig at være en særdeles god beslutning:-)

Udover rigtig god service og hjælp i processen med hvilke type lån der var det rigtige for min økonomi, fik jeg et lån, der var væsentligt bedre end de 2 tilbud jeg selv havde skaffet. Faktisk bedre end nogen af de folk, jeg har hørt om fornyeligt, der har købt andel.

Da jeg havde valgt den bank jeg skulle flytte til, kontaktede Carsten banken en ekstra gang og sikrede en endnu bedre rente:-) Nu foregår alt jo via nettet, så processen med at skifte bank foregik fra sofaen, men hvis jeg skulle have gået ned til banken, havde jeg grinet hele vejen derned 😉

Jeg giver Økonomihus.dk 5 ud af 5 stjerner for god service og for at levere mere end jeg havde forventet.

Kan helt klart anbefales!