Savner du lidt mere luft i økonomien? Med “Tjek på økonomien” gennemgår vi din økonomi og fortæller dig, hvor du kan optimere din økonomi og få flere penge til rådighed.

For at optimere din økonomi og dermed opnå den bedste sammensætning af kreditforeningslån, banklån mv. gennemgår Økonomihus.dk hele din økonomi.

Vi foretager et “Tjek på økonomien”. Dermed optimerer vi efter en samtale med dig økonomien individuelt efter dine ønsker og behov.

Vi skaber et Overblik i din økonomi, som gennemgås med dig i et almindeligt sprog. Gennemgangen vil optimere din økonomi og skabe endnu flere muligheder for pension, afvikling af gæld. Og den vil sørge for du bliver rigere i fremtiden uden at røre en finger. Dermed har vi også skabt Tryghed.

Store fortjenester at hente!

Økonomihus.dk beregner de væsentligste økonomiske nøgletal på din økonomi og ud fra disse finder vi frem til de rigtige rentesatser mv.

Der er ofte store fortjenester og muligheder at opnå på “Tjek på økonomien”.

Hvad gør vi?

 • Budgetgennemgang
 • Beregning af formue
 • Beregning af rådighedsbelø
 • Skatteberegning
 • Vurdering af rentesatser
 • Forslag til optimeringer af økonomien
 • Arbejdsseddel til banken med anbefalinger
 • Ændringer af din økonomi

Hvad skal du gøre?

Kontakt os allerede i dag. Du har ikke råd til at vente. Herefter skal du fremsende relevante papirer til Økonomihus.dk mail eller pr. post. Så aftaler vi sammen det videre forløb.

Behovet for økonomisk rådgivning er individuel. Kontakt os for en uforpligtende samtale med en rådgiver, som kan vurdere, om vi kan skabe merværdi for dig. Rådgiveren vil også være i stand til at fortælle om det timeforbrug, der er nødvendigt for at rådgive dig.

Det siger andre

Det er jo fantastisk at have fået overblikket tilbage og vide, at vi kan være helt trygge ved vores økonomi. I har jo formået at fortælle det i et sprog, som vi også forstår. Vi er jo ikke finanseksperter.

Ann-Karina og Jesper Horsmark

100x100_ak_jh_horsmark

Skal vi kigge på din økonomi?

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Dit telefonnummer

  Emne

  Din besked