Placering af virksomhedens overskud

Det sted, hvor virksomheden og dens indehaver nemmest kan spare og dermed tjene penge, er ved at optimere skattebetalingen af virksomhedens og indehavers overskud.

Som udgangspunkt er der 5 placeringsmuligheder af virksomhedens  overskud:
  • Større løn til indehaverne
  • Udbytte til indehaverne
  • Indbetaling på pensionsordninger til indehaverne
  • Placering i holdingselskaberne
  • Konsolidering i driftsselskabet

Løbende nye regler for skat og pension

Det er samspillet mellem ovennævnte punkter, der er meget vigtigt i henhold til gældende skatteregler samt pensionsregler. Det bliver yderligere vigtigt af de løbende tiltag og overgangsregler, som regeringen udarbejder.

Specielt igennem de seneste år er der sket mange ændringer i disse lovgivninger. For eksempel er der sat loft på indbetaling til rateopsparinger samt hævning af fradraget inden beregning af topskatten.

Mange virksomheder har heldigvis tilknyttet en dygtig revisor, som rådgiver om nye regler, men mange bruger kun revisoren til at revidere og får derfor ikke den nødvendige rådgivning. Dernæst glemmer rigtigt mange at kigge på de private muligheder for skatteoptimering.

Mon banken yder gratis Rådgivning?

Nogle tror fejlagtigt, at denne rådgivning er gratis i bankerne. Dette er dog ikke tilfældet, hvorfor det ofte ses, at de har meget fokus på indskud på pensioner. Dette er dog med egen indtjening for øje.

Økonomihus.dk

Økonomihus.dk er uvildig sparringspartner med fokus på, at få optimeret forholdene efter dine ønsker og behov. Der er, som nævnt, rigtigt mange hurtige penge at tjene ved det rette fokus.

Dernæst er det meget vigtigt at få optimeringen til at passe ind i virksomhedens strategi og dens krav til nødvendig likviditet.

Hvad skal du gøre?

Kontakt os allerede i dag. Du har ikke råd til at vente.  Herefter skal du fremsende relevante papirer til Økonomihus.dk pr. mail eller pr. post. Så aftaler vi sammen det videre forløb.