Skatteoptimering

SKAT har offentliggjort en stor undersøgelse, der viser, at danskerne snyder sig selv for op imod kr. 700 mio. årligt – det er rigtigt mange penge.

Vi har udarbejdet et tilbud til dig, hvor vi kigger forskudsopgørelsen igennem, og vi retter tallene til ved ændringer.

Forskudsopgørelsen er lavet ud fra tallene i det forrige år. Der er typisk sket en del på to år. Når forskudsopgørelsen er så præcis som muligt, mindsker du risikoen for en evt. kommende restskat og du undgår at spare penge op hos skat til 0% i rente.

Når Økonomihus.dk påtager sig arbejdet omkring skatteoptimering vil vi med det samme sørge for, at du får de fradrag, som du er berettiget til og benytter de mest optimale skatte tekniske ordninger.

Det kunne være følgende situationer:

  • Du har købt lejlighed til dine børn, som du lejer ud. Der vil vi se om det kan svare sig at benytte personlige beskatning, kapitalafkastordningen eller virksomhedsskatteordningen.
  • Du har investeringer som du løbende skal indberette tab/gevinst på til skat.
  • Vi husker fradrag på tab ved investeringer, som kan give fradrag i din kapitalindkomst
  • Vi drøfter mulighederne for dig omkring indskud på pension og dermed optimere din skat
  • Vi kigger på mulighederne for at foretage ejendomsinvesteringer, vindmøller, solenergi eller lignende, som kan give dig muligheder rent skattemæssigt
  • Rådgiver også gerne omkring allerede købte skatteoptimerings projekter, som f.eks K/S projekter, investeringsejendomme eller andre former for skatte optimerings projekter.
  • Nye lån via din kreditforening eller rente ændringer på dit kreditforeningslån

Hvad skal du gøre?

Kontakt os allerede i dag. Snyd ikke dig selv i SKAT.  Herefter skal du fremsende relevante papirer til Økonomihus.dk mail eller pr. post. Så aftaler vi sammen det videre forløb.

Behovet for økonomisk rådgivning er individuel. Kontakt os for en uforpligtende samtale med en rådgiver, som kan vurdere, om vi kan skabe merværdi for dig. Rådgiveren vil også være i stand til at fortælle om det timeforbrug, der er nødvendigt for at rådgive dig.

Se også om vores samarbejdsaftale og vores tilfredshedsgaranti.

SKAL VI RINGE DIG OP?