Gratis foregrad om vækstledelse

Vidste du, at med den rigtige ledelsesstil, kan du skabe markant vækst og bedre resultater i din virksomhed?

Hvorfor er vækstledelse vigtigt?

Vækst er ikke noget, der kommer af sig selv. Vækst er noget du og din virksomhed, selv skal skabe, ved at finde den rette vækststrategi og ledelsesstil. For at opnå en kraftfuld vækst i din virksomhed, er det nødvendigt at opstille en række konkrete målsætninger og løbende vurdere progressionen. Disse målsætninger kræver, at du er villig til at ændre på din ledelsesstil, for derved at styrke dit lederskab.

Hvad skal vi tale om?

Foredraget tager udgangspunkt i vækst og ledelse, såfremt I har særlige ønsker til fokusområder, kan dette sagtens arrangeres, ellers vil foredraget bl.a. berøre følgende punkter:

 • Kraftfuld vækst- og ledelse: En introduktion til de ledelses- og vækststrategier, der kan medvirke til at skabe markant vækst i din virksomhed. Gennemgang af hvilke strategier, der passer til din konkrete situation/virksomhed og hvordan du udvælger de specifikke områder, som du kan styrke dit lederskab inden for.
 • Værdibaseret vækstledelse: En introduktion til hvordan du involverer dine kollegaer i virksomhedens vækststrategi og dine målsætninger, så deres engagement øges.
 • Vækstledelse i teams: En introduktion til hvordan du afholder relevante workshops og møder, i forbindelse med din virksomheds nye vækststrategi og målsætningerne for virksomheden.
 • Dit personlige gennembrud: En introduktion til hvordan du får dit personlige gennembrud, og udvikler dine ledelsesmæssige kompetencer.

Er det virkelig gratis?

Ja! Foredraget er helt gratis, da Carsten brænder for at formidle budskabet om, hvordan man i form af den rette ledelsesstil, kan opnå kraftfuld vækst i sin virksomhed. Oplægget er gratis for virksomheder på Sjælland, mens virksomheder på Fyn eller i Jylland må påregne en lille smule i transport.

Skal Carsten komme forbi jer?

Er du interesseret i at høre mere om vækst- og ledelse? Carsten Lund kommer gerne ud, og holder et gratis foredrag for din netværks- eller erhvervsgruppe.

Send dine kontaktoplysninger, så kan vi starte en dialog om, hvad netop dit netværk ønsker at høre om.

Om Carsten Lund

Carsten Lund er uddannet i den finansielle sektor, hvor han igennem 12 år har arbejdet i ledende stillinger i to forskellige banker.

De seneste år har Carsten drevet Økonomihus, der udover at hjælpe privatkunder, også hjælper virksomheder med at få styr på både økonomi og ledelse. Carsten har desuden også bestyrelses- og advisory board arbejde, hvor fokus igen er vækst.

Forespørg på et gratis foredrag her

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Dit telefonnummer*

  Kort beskrivelse af jeres netværksgruppe og ønsker