Pensionstjek - for en uvildig gennemgang af dine pensioner

Få styr på din pension

Har du mistet overblikket over dine pensionsordninger? Hvornår har du sidst fået gennemgået dine pensionsordninger? Hvordan er du dækket i tilfælde af ulykken skulle ske?

Så er vores pensionstjek nok lige noget for dig!

Vi er ikke så gode til at få kigget på vores pensionsordninger. Der er jo lang tid til og når vi endelig kommer i gang oplever rigtigt mange desværre, at det er alt for sent at få taget hånd om det. Der skal spares rigtigt meget op til pension, hvis man ønsker uændret levestandard. Yderligere oplever mange, at det er endnu dyrere at være pensionist for nu bruger man penge alle ugens dage.

Vi har mange ordninger fra forskellige jobs, igennem banken og forsikringsselskabet. Det er meget vigtigt at have overblikket over disse ordninger omkring rente, investering, forsikringer osv osv. Job skifte gør også, at man har forskellige pensionsordninger i forskellige pensionsselskaber eller banker.

Derfor er det vigtigt at du får gennemgået dine pensioner!

Bedre overblik

Vi kan skabe overblikket, evt. samle pensionerne til din fordel og sørge for de forsikringsdækninger, som du har ønske om og brug for. Overblikket gælder også de pensioner du selv har oprettet i forskellige banker. Så har du måske mistet overblikket over dine opsparinger og forsikringsdækninger hjælper vi dig med at skabe overblikket igen. Samt at du har de rigtige dækninger i tilfælde af død, kritisk sygdom eller tab af arbejdsevne.

Hvad får du?

  • Overblik, så du ikke betaler for de samme forsikringer flere steder og får de dækninger som du ønsker.
  • Mulighed for samling af ordningerne i ét pensionsselskab eller bank.
  • En analyse af dine pensioner og forsikringsdækninger, der giver dig Overblikket og Trygheden tilbage.
  • Vi sørger for, at du kun har de nødvendige forsikringsdækninger.
  • Vi sørger for, at du sparer det op, som skal til for, at du kan leve, som du gerne vil, når du bliver pensionist.

Har du lyst til et uvildigt pensionstjek?

Kontakt os allerede i dag. Du har ikke råd til at vente. Herefter skal du fremsende relevante papirer til Økonomihus.dk pr. mail eller pr. post. Så aftaler vi sammen det videre forløb.

Behovet for økonomisk rådgivning er individuel. Kontakt os for en uforpligtende samtale med en rådgiver, som kan vurdere, om vi kan skabe merværdi for dig. Rådgiveren vil også være i stand til at fortælle om det timeforbrug, der er nødvendigt for at rådgive dig.

SKAL VI RINGE DIG OP?

Se også om vores samarbejdsaftale og vores tilfredshedsgaranti.