Bankskifte

BankskifteUndersøgelser viser, at 33% af os går med overvejelser og tanker omkring at skifte vores bank. Sammenlignes dette med antallet af kunder, som skifter bank får mange af os ikke gjort noget ved det.Hvorfor IKKE? Hvad holder os tilbage? Vi har ikke råd til at lade stå til..

Banker er fuldstændigt som almindelige butikker, hvor man kan handle ind til finansiering af huset, køb af bil, ombygning eller andre drømme. Hvis man ikke er tilfreds med priserne og servicen i den ”butik”, hvor man handler bør det overvejes at skifte til en anden ”butik”.

Store besparelser ved bankskifte

Der kan opnås meget store besparelser ved et bankskifte eller i det hele taget at tage en drøftelse med sin bank omkring de renter man får på sin opsparing og de renter man skal betale på ens lån.

Faktisk er forskellene fra de dyreste banker til de billigste banker i øjeblikket på omkring 4% – 5%. Det betyder rigtigt mange penge i hele lånet løbetid.

Husk også at drøfte de løbende gebyrer og omkostninger til banken. Her ligger også ofte mulighed for meget store besparelser.

Hvad meget bliver et bankskifte til på 20 år?

Hvis man har et boliglån på kr. 400.000 til 8,50% og får det i en ny bank eller forhandlet det end til 6,50% vil det betyde en af følgende ting:

–         Kr. 120.000 i besparelse over lånet´s løbetid.

–         Reduktion af lånet løbetid med 5 år.

–         En månedlig besparelse på kr. 350,00 efter skat.

Er bankskifte nødvendigt?

Ændringen af dine renter behøves ikke altid være ensbetydende med et bankskifte. Det ses også i flere tilfælde, at man kan forhandle med ens nuværende bank eller få en til at hjælpe sig med at forhandle renterne på lån og opsparing.

Forvirret omkring bankskifte?.. så kontakt Økonomihus.dk

Tag en uvildig rådgiver med på råd. Den uvildige rådgiver kan foretage den løbende overvågning af økonomien inkl. rådgivningen omkring dine renter og hvad lige netop du skal gøre og kan spare.Den uvildige rådgiver kender rigtigt meget til bankernes priser og hvem der ligger bedst i markedet. Dermed slipper du også for selv at bruge tid på det og får tryghed samt overblik i din økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.