Få din personlige rådgiver

Jabob har en personlig rådgiver

Da jeg skulle købe en andelslejlighed, overvejede jeg at skifte bank. Da jeg havde travlt og ikke tidligere havde haft lån i ejendomme, besluttede jeg at få hjælp af Carsten fra Økonomihus.dk.

Det skulle vise sig at være en særdeles god beslutning.

Udover rigtig god service og hjælp i processen med hvilke type lån der var de rigtige for min økonomi, fik jeg et lån, der var væsentligt bedre end de 2 tilbud jeg selv havde skaffet. Faktisk bedre end nogen af de folk, jeg har hørt om for nylig, der har købt andel.

Da jeg havde valgt den bank jeg skulle flytte til, kontaktede Carsten banken en ekstra gang og sikrede en endnu bedre rente. Nu foregår alt jo via nettet, så processen med at skifte bank foregik fra sofaen, men hvis jeg skulle have gået ned til banken, havde jeg smilet stort hele vejen derned.

Jeg giver Økonomihus.dk –  5 ud af 5 stjerner for god service, og for at levere mere end jeg havde forventet.

Kan helt klart anbefales!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.