Få professionel pleje af din opsparing og få provisionerne retur

Opsparinger og formuer kommer sjældent dumpende af sig selv. De er resultatet af en målrettet indsats. Med dem følger naturligt også et ønske om at forvalte og pleje dem bedst muligt – i vores optik er det en forpligtelse. Men mulighederne er mange – og faldgrubberne ligeså talrige. Derfor er det vigtigt, at man rådfører sig med de mennesker, der kan give én den helt rigtige sparring og rådgivning.

Hvad bør man overveje?

Faktorerne for at vælge, det der er rigtigt i den givne situation, er mange. Eksempelvis kan nævnes:

  • Hvad er mine forventninger til opsparingen? Hvornår skal de bruges, og hvordan ønsker jeg, at det skal udvikle sig?
  • Hvordan forholder jeg mig til risiko? Hvilke faktorer påvirker udviklingen af min opsparing/formue, og hvordan sikrer jeg mig bedst muligt?
  • Hvordan påvirker min beslutning min øvrige økonomi? Er der brug for løbende afkast, og hvad med skatten?
  • Hvad kan påvirke udviklingen af min opsparing/formue? Kan jeg selv følge med i investeringsmarkedet, og skal jeg tilpasse mine investering eksempelvis en EU-afstemning i England?
  • Kan jeg regne med, at det er mine interesser, der bliver sat højest? Hvem kan jeg have tillid til? Alle skal jo tjene penge.

 

 Hvorfor vælge en uvildig rådgiver?

Vi ved, at din formue er vigtig for dig. Derfor er det også vigtigt, at du fuldt og helt kan regne med, at det er dine interesser, der bliver varetaget og ikke nogen som helst andres. Vi hjælper dig igennem alle tanker og overvejelser, og vi sætter en ære i, at leve op til din tillid. .

Du får din egen personlige investeringsrådgiver, der alene koncentrerer sig om investeringsmarkedet. Vi har et bredt net af samarbejdspartnere, så vi hele tiden sikrer din adgang til de allerbedste produkter på markedet.

Afkast og omkostninger……

Når det kommer til penge, mener vi, at man bør kigge på alle aspekter og ikke kun et forventet afkast. Derfor er det vigtigt for os, at du kender og kan gennemskue den nøjagtige pris. I dette ligger, at du alene betaler en procentdel af din formue til for vores pleje af dine penge. I denne procentdel modregner vi provisionerne fra investeringsforeningerne. Dette gør, at vi har en meget konkurrence dygtig prissætning og forbliver uvildige.

Det er almindelig kendt i dag, at der udbetales provisioner fra investeringsforeninger til bankerne. Hos os betaler vi alle disse provisioner tilbage til dig. Det betyder for dig som kunde, at den ikke ubetydelige indtjening, der normalt tilgår rådgivningsleddet, nu tilgår dig.

Når vi siger uvildig, så mener vi det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.