God jul og godt nytår

Julen er snart over os og om en uges tid kan vi fejre at endnu et år står for døren. Det er værd at tage et tilbageblik på 2016

Boligpriserne

I 2016 oplevede vi en mindre opbremsning i prisstigningerne i de store byer, men der er stadig forskel på boligpriserne rundt om i landet. I yderområderne er de stadig stagnerende. Vi ser dog at flere huse bliver handlet til den udbudte pris.

Renter og bidrag på realkreditlån

En del realkreditselskaber valgte i 2016 at sætte prisen på deres bidrag op, hvilket har ført til stor medieopmærksomhed og modstand mod netop de selskaber, der har sat bidraget op. Mange skal betale mere og mere for deres lån, selvom renten er faldet og fortsat lav. Det bliver spændende om der bliver mere konkurrence mellem realkreditselskaberne bl.a. ved at gøre det billigere at flytte realkreditlån.

Panamapapirer

Her taler vi om at en række internationale toppolitikere, erhvervsfolk, fodboldspillere har anvendt Panama-finten for at undgå at betale skat i deres hjemland. Det blev dog lækket fra et advokatfirma, som har været en central del af denne finte.

Økonomihus.dk

I gennem 2016 har vi igen hjulpet rigtig mange kunder med boligkøb, omprioritering, overblik over pension, skaffet lavere renter og generelt givet bedre økonomisk overblik.

Stort set alle – ca. 90 % – har tjent penge på at anvende os eller vil opleve en besparelse fremover. Vi hjælper efterhånden også en større del af virksomheder, hvor vi er sparringspartner, rådgiver om drift, likviditet, bestyrelse osv. Derudover bogfører vi for flere og flere virksomheder.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.