God jul og godt nytår

Forside_fælles

Julen står for døren og vi skal til at fejre nytår. Det er værd at tage et tilbageblik på 2015

Renten er stadig meget lav. Aktierne tog en ordentlig tur op og er så faldet noget tilbage igen. I Kina er væksten stilnet af.

Flygtninge

I Syrien er der stadig borgerkrig. Rusland og Natolandene kan ikke blive enige om hvordan konflikten skal løses.

Flygtningestrømmen er taget til og har været et af de store debatemner i mange lande.

Boligpriserne

Der er i 2015 blevet endnu større forskel på boligpriserne rundt om i landet. I de store byer er priserne steget. I yderområderne er de stadig stagnerende. Vi ser dog opadgående tegn i de større byer.

Ny regering

Venstre dannede regering efter folketingsvalget. De har klaret den første tid og må forhandle både til højre og venstre i folketinget, for at få nogle ting på plads. Vi stemte nej til at afgive vores retsforbehold. Så nu forhandles der om vores fortsatte eksistens i Europol.

Vi bliver stadig flere ældre og debatten på ældreområdet bliver mere og mere synlig i debatten.

Klimaaftale

For første gang er det lykkedes 195 lande at indgå en klimaaftale. Temperaturen må højst stige 2 grader frem til 2100 – helst kun 1,5 grad. Så er aftalerne i gang og kan forhåbentlig uddybes de kommende år.

Økonomihus.dk

I årets løb har vi rådgivet rigtigt mange kunder om alt fra pension, boligkøb, omprioritering, skaffet lavere renter, givet økonomisk overblik. Langt de fleste – ca. 90 % – har tjent penge på at anvende os samtidigt med at flere og flere benytter os for, at vi skaber overblik og tryghed i økonomien. En del virksomheder har også brugt os i årets løb, hvor vi bliver brugt som sparringspartner på det ledelsesmæssige og økonomiske.Derfor har vi været årsag til meget store forbedringer og nye tiltag i flere virksomheder, som har styrket deres position på markedet.Vi bogfører også for en del virksomheder og er den vej også sparringspartner for rigtigt mange virksomheder.

Vi vil gerne ønske alle vores kunder  og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi ser frem til endnu et spændende år, hvor vi kan fortsætte med at gøre en forskel for vores kunder.

.

En tanke om “God jul og godt nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.