Hjælp til finansiering af byggeprojekt

Vi har hjulpet mange private kunder gennem tiderne med omlægnng af lån, overblik over pension, bankskifte, men denne case er en af mange erhvervssager, som det er lykkes os at lande med et særdeles godt resultat:

 

 

Som selvstændig med flere forskellige firmaer kan det dels være svært at viden alt. Det kan også være svært at få tiden til at undersøge bankerne omkring hvem er bedst, stiller de rigtige vilkår, betingelser og et af vores vigtigste områder er også, hvor kan vi få en personlig relation og ikke bare en bank. Disse tanker og ønsker opstod, da vi gerne ville opføre nogle rækkehuse på en grund, at vi har.

Gennem en bekendt blev jeg gjort opmærksom på Økonomihus.dk, som vi kontaktede for at høre om priser og hvordan det foregår.

Vi talte med Carsten i Økonomihus.dk, som skulle se lidt oplysninger på os og vores firmaer for at kunne give os den rette pris for hans arbejde.

Gennem et stykke tid fløj mails frem og tilbage for at få udarbejdet den bedst mulige opstilling til de banker, som Økonomihus.dk ville sende vores oplysninger til.

Carsten endte med, at landede to gode tilbud fra bankerne til os. Det var yderst gode tilbud og som vi ikke selv havde kunnet ende med, da vores tid er knap og vi ved ikke, hvordan bankerne tænker. Det gjorde Carsten.

Efter anbefaling fra Carsten valgte vi sammen den bank, som indfriede vores ønsker til en fremtidige samarbejdspartner. Vi holdt et møde med den nye bank sammen, så vi kunne møde den nye bank og vores fremtidige personlige rådgiver. Der fornemmede vi, at der var kemi for et potentielt godt samarbejde fremover.

Vi er meget glade for, at vi sagde højt i vores omgangskreds, at vi søgte hjælp til kontakt til banker, ellers havde vi aldrig mødt Carsten og Økonomihus. Så havde vi nok ikke fået hul igennem og fået et så godt tilbud, som er tilfældet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.