Hvad sker der, hvis du ikke længere kan arbejde?

Tab af arbejdsevneSidste gang beskrev vi livsforsikringen. Nu er turen kommet til forsikringen, der dækker, hvis du ikke længere kan arbejde, fordi du har tabt din erhvervsevne.

Din indtægt forsvinder

Tænk tanken. Du bliver syg, mister din evne til at arbejde. Hvad sker der med familiens indtægter. Har I råd til at blive boende i jeres bolig? Får I nogle andre behov når, hvis livet ændres radikalt?

Det er ikke på dette tidspunkt, at man har det største overskud til andre større ændringer i sit liv. Der er sket nok allerede. Og på dette tidspunkt er det for sent at tegne forsikringen. Derfor er det vigtigt, at du får tjek på lige netop, hvordan vil jeres situation blive, hvis uheldet er ude?

Modregning

Man skal ikke automatisk tro man kan holde sin levestandard med ydelserne fra det offentlige. Selv den fulde ydelse modsvarer ikke lønnen.

Og så sker der typisk modregninger, så man ikke får den fulde ydelse. Din ægtefælles indtægt har indflydelse og dine egne forsikringer har også indflydelse på hvor store ydelser du vil modtage fra det offentlige. Så det er ikke et let system at gennemskue.

Forsikringen

Mange har en forsikring via arbejdet, der dækker tab af erhvervsevne. De færreste ved bare om den er god nok og dækker den vores behov.

Ved du om familien har et acceptabelt rådighedsbeløb, hvis en af jer mister erhvervsevnen?

Svært at gennemskue

Her kan en uvildig rådgiver være løsningen. Her får du rene ord for pengene. Du får overskuelighed og tryghed for om I har de rette dækninger. Tab af erhvervsevne er en god forsikring, der dækker en ulykkelig begivenhed. Det er også en af de vanskeligste forsikringer at gennemskue. Derfor er et overblik en rigtig god ide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.