Hvor er din bankrådgiver?

bankrådgivningBankerne i Sydsjælland har stort set valgt at fjerne deres erhvervsrådgivere fra området

Er du erhvervskunde i en bank i Vordingborg og omegn, kan du meget vel være ude for, at din faste rådgiver er forsvundet til en anden by.

Hvad kan det betyde for dig

Så nu har du måske ikke længere en rådgiver med samme tilknytning og kendskab til området. Du får ikke et ”hej” fra din faste rådgiver når du går i banken. For mange har det betydning.

Fravalg

De to store banker har ikke haft nævneværdig erhvervsafdeling i Sydsjælland i mange år. Jyske Bank har flyttet de fleste til Næstved eller Nykøbing. Selv den lokale Lollands Bank flytter sine erhvervsrådgivere til Nakskov, Nykøbing. Så heller ikke det lokale islæt er til stede.

Bankerne skal jo tjene penge og forklarer sig med, at de får dygtigere medarbejdere, når de arbejder i større teams. Og når alt kommer til alt kan man jo altid diskuterer om en erhvervsrådgiver i en bank ikke mere er en ”banksælger”, der mest ser på bankens ve og vel.

Hvordan er dit forhold med banken?

Betaler du de rigtige renter? Tit ser vi alt for høje rentesatser til erhvervskunderne. Gebyrerne bliver der heller ikke sparet på.  Det kan være, det er tiden til at få set det hele igennem af uvildige rådgivere, der ikke er afhængige af at skulle skabe resultater til banken.

Uoverskueligt

Her kan en uvildig rådgiver være løsningen. Her får man rene ord for pengene. Vi kan fortælle dig, om du kan få en billigere rente og om lånene er rigtigt sammensat. Økonomihus.dk er tæt på at være den instans på Sydsjælland, der har størst ekspertise på bankområdet for erhvervskunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.