Så er det fastforrentede realkreditlån til 2% på vej tilbage

SDM03P88BO1Det har været der før og nu er det på vej igen. Renterne er faldet så meget, at 2%´s lånet med afdrag er på vej at nå fornuftige kurser igen. Det laveste renteniveau nogensinde i Danmark for fastforrentede lån fortsætter, så overvej din situation.

I disse dage ligger kursen på 2,5 % fast rente uden afdrag lige omkring kurs 100. Det samme gør sig gældende med 2,5%´s lånet med afdrag. Det er lige under kurs 100.Når kursen er over 100, kan realkreditinstitutterne ikke tilbyde denne lånemulighed mere. Derfor bør det igen overvejes med 2% i fast rente med afdrag. Kursen er omkring 96,50. En fornuftig kurs og ekstremt billigt lån.

Skal man så konvertere sit lån nu ?

Et lån på 2% i fast rente over 30 år er næsten som en gave. Det kan næsten ikke blive billigere, så det må være særdeles attraktivt.

 

Står du overfor, at skulle rentetilpasse dit lån her til oktober eller december er det virkelig en overvejelse værd lige at få regnet på konsekvenserne af at gå over i fast rente 2%. Kurserne kan hurtigt blive lidt bedre endnu.

 

Låntager med rentetilpasning og fast rente på 4% og højere

Kursen på 2%´s lånet uden afdrag er p.t. ikke så attraktiv, at en konvertering er oplagt. Det kan dog hurtigt ændre sig, så det er allerede nu, at du bør få regnet på det.

Kursen på 2%´s lånet med afdrag er dog attraktiv og bør indgå i dine overvejelser. Specielt hvis du har et rentetilpasningslån eller har lån med fast rente på 4% eller mere. Dette afhænger af størrelsen på dit lån. Det er dog altid vigtigt at få taget hånd om sine lån og pleje dem på lige fod med dine investeringer/opsparing.

 

Uoverskueligt

Det løbende at tage sig tid og have overblik ind i privatøkonomien er for mange uoverskueligt og svært. Privatøkonomi er ikke blevet mindre kompleks igennem årene. Dog kan ligge meget store besparelser gemt i din økonomi. Derfor kan din timeløn være meget høj, hvis du investerer lidt tid på din økonomi.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.