Værn om din økonomi.

Det er vigtigt løbende at tjekke sin økonomi igennem. Der kan være en stor fortjeneste ved at den bliver tjekket omkring en gang om året. Vi har forsikringer på bilen, huset, men har du på din økonomi, så du er sikker på, at den er i orden?

En gang årligt bør ens økonomi lige tjekkes igennem. Så sikres det, at den hele tiden er opdateret, så du har de lån, opsparinger osv., som passer til lige netop dig og din økonomi. Mange af vores kunder udtrykker, at det giver dem både større tryghed og overblik i deres økonomi.

Får du det gjort? Ellers er det nu muligt, at få økonomien passet på abonnement. Muligheden gør, at du kan få tryghed og overblik ind i din økonomi. Så er den hele tiden opdateret. Det vil skabe en god ro både i forhold til dig selv og samarbejdet med banken. På denne måde får du også vished om, at banken har rådgivet dig og ikke solgt dig noget du ikke har brug for.

Alt bliver gået igennem løbende:

  • Banklån – kan det gøres bedre, herunder renter på lån i banken.
  • Opsparing – kan det gøres bedre, herunder renter på dine penge i banken. Gælder også pensioner.
  • Investeringer. Gennemgang af depot for tilpasning og alternative placeringsmuligheder.
  • Realkreditlån – kan det gøres bedre i din økonomi. Løbende overvågning af realkreditlån, så du hele tiden er opdateret med, hvad der er af muligheder.
  • Pension – herunder skatteoptimering og løbende tilpasning af mulighederne i markedet.
  • Snyd ikke i skat – og især ikke dig selv!
  • Helhedsrådgivning. Vi ser på hele din økonomi i forhold til punkterne ovenfor.
  • Budget (privat budget)
  • Skat – hjælp til forskudsopgørelse, årsopgørelse, solceller, udlejning osv.

Dette er nogen af de muligheder, som kan være indholdet, når du får din økonomi på abonnement. Mindst en gang årlig går vi hele økonomien igennem eller, hvis der opstår situationer, hvor der er behov for det.  

Du betaler det løbende abonnement, hvis vi kan opnå besparelser til dig på din bank, investeringer, lån, realkreditlån tager vi en %-del af den besparelse, som du kan opnå. Så vores indtjening er afhængig af, at du også tjener penge. En win win situation.

Anbefalingen er, at alle som har ejerbolig, andelsbolig, pensionsopsparing, investeringer, lån, realkreditlån, solceller, forældre køb vil kunne drage meget stor nytte af en økonomi på abonnement.

Mange tænker nok, at det er dyrt. Dette er ikke tilfældet, da vi har priser fra kr. 249,00 pr. md. Samarbejdsaftalen bygges op efter dine behov og ønsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.