Valg af kreditforeningslån i dette marked

Tvivlen kan være stor.Velmenende anbefalinger fra venner, familie og lomme filosoffer kan være mange. Bankrådgiverne er ikke enige om deres anbefaling. Økonomerne drøfter deres uenigheder i medierne. Hvad er så det rigtige valg, når emnet er kreditforeningslån ??.Valg af kreditforeningslån

Skal det være et lån med fast eller variabel rente, skal det være med eller uden afdrag? Det kan være meget svært at træffe de rigtige valg.

Variabelt forrentet lån eller et fastforrentet lån?

Der er rigtigt mange penge at spare ved at optage et variabelt forrentet lån – men risikoen er også meget større end ved optagelse af det fastforrentede lån. Det er yderst vigtigt at vælge det lån, der passer til netop din økonomi. Gør op med dig selv om du kan klare evt. store udsving i ydelsen, der kan forekomme ved optagelsen af et variabelt lån. Såfremt økonomien er meget stram – vil anbefalingen være, at du tager et fastforrentet 3,50 %´s lån – derved er du sikret en fast rente i hele lånets løbetid.

Når du har det fastforrentede lån har du også muligheden for at omlægge det på et senere tidspunkt, når renten er steget. På denne måde kan du indfri dit lån billigere og dermed skære noget af restgælden. Prisen for denne mulighed sammen med den faste rente i hele lånet løbetid er forskellen på renten mellem det variabelt forrentede lån og det fast forrentede.

Er afdragsfrihed på kreditforeningslånene en god idé?

Skal afdragsfriheden benyttes, så du kun betaler renten på kreditforeningslånet igennem de første 10 år eller er det en dårlig idé? Bruges afdragsfriheden fornuftigt, kan der være rigtig mange penge at spare på den lange løbebanen og det vil optimere ens formue en hel del. For det første vil det altid være en rigtig god idé at benytte afdragsfrihed til eksempelvis at få betalt dyrt forrentede lån af inden kreditforeningslånet. Dernæst vil det næsten også altid kunne svare sig at indbetale til pensionen, hvis man betaler topskat. Derfor vil afdragsfriheden være med til at kunne spare en for rigtigt mange dyre renter og være med til at nedsætte skattebetalingen

Mulighed for en uvildig rådgiver, som kan vejlede om dine kreditforeningslån og økonomi generelt

Få uvildig rådgivning til at få klarhed over, hvilke lån lige netop du og din økonomi skal have. Så bliver ens valg af lån ikke præget af familien, vennerne, som ikke kender ens økonomi til bunds. Dernæst undgår man bankens dobbelt interesse i, at sælge deres egne produkter. Samtidigt kan man få kigget hele sin økonomi igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.