Bankerne er som med avisen

Vi ser det ofte. Bankerne giver gode og billige rentesatser til deres nye kunder, mens de gamle må betale. Det er som med avisen. Naboen får den gratis i 3 – 6 mdr. mens du har været en trofast og loyal kunde i mange år og må betale. Så hvornår har du sidst forhandlet med din bank eller tjekket den efter?

Tjek din bank og gør det løbende

Tjek dine renter i banken og få dem forhandlet. Har du renter over 5% på bolig-/billån, så er det tid til forhandling. Det er nemlig for dyrt i mange situationer. Vil banken ikke være behjælpelig med en nedsættelse er det tid til at overveje et bankskifte eller få tilbud fra andre banker. Det ses ofte, at tilbud fra andre banker er årsagen til, at din nuværende bank vil kigge på dine vilkår.

En helt almindelig økonomi med hus og bil kan i gennemsnit tjene op mod kr. 2.000 om måneden. Det er forskellen fra de dyreste banker til de billigste. Det viser en test foretaget af Forbrugerrådet Tænk.

Tænk sig alligevel. Det er en god skiferie eller efter 5 år en god udbetaling på den forældre købte lejlighed. Kan du se dine børn i øjnene og fortælle, at den blev der ikke råd til fordi du ikke fik tjekket din bank. Det er en god opsparing over tid, som kan være med at give en oplevelse af større frirum og masser af andre muligheder end dem vi nævner her.

Hvad kan du gøre

Få et gratis eftersyn hos os. Vi kan tjekke om du er en af dem, som løbende bliver snydt eller giver alt for mange penge for netop at være loyal og trofast mod din bank. Vi er uvildige og har kun en interesse i, at du har de bedste løsninger. Vi kan også være din sparringspartner løbende, så du hele tiden er sikker på, at du har markedet bedste vilkår og fremtidige muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.