Vi udvider forretningen igen

Siden februar 2012 har Carsten Lund med succes drevet Økonomihus.dk.

Nu er tiden kommet til at udvide igen, og derfor bliver Jesper Adler tilknyttet som konsulent og vil hovedsageligt skulle beskæftige sig med optimering af indtjening, forbedring af finansiering, overblik over likviditet hos virksomheder osv.

”Det er en fornøjelse at kunne indgå samarbejde med Jesper, som jeg er sikker på vil passe helt perfekt ind i Økonomihus.dk’s måde at være samarbejdspartner for virksomheder på” udtaler Carsten Lund.

 

IMG_3247

”Jesper har 18 år i realkredit- og 7 år i bankverdenen, der giver ham særdeles solid viden om de udfordringer, som mange virksomheder kommer til Økonomihus.dk for at få løst eller søger sparring om”

”Igennem de sidste par år har jeg fulgt Økonomihus.dk, og er imponeret over deres vækst og den måde de arbejder med kunder på. På det område tænker vi ens, og derfor finder jeg det naturligt at gå ind som samarbejdspartner.

Gennem mit mangeårige arbejde med virksomheder, har jeg oparbejdet stor viden om virksomhedernes muligheder og udfordringer. Det vil jeg gerne bringe ind Økonomihus.dk, så vi forener de bedste fra de to virksomheder til glæde for vores kunder” siger Jesper Adler.

 

Hvad kan Økonomihus.dk?

”Det er kunderne der betaler 100 % for vores rådgivning” udtaler Carsten Lund. ”Derfor er vi 100 % på kundens side. Vi arbejder KUN efter at finde de bedste vilkår i bankerne og give kunden det bedste overblik over sin økonomi”.

”Og tilfredse kunder giver nye kunder. Vi får mange kunder, der er henvist fra vores nuværende kunder. Det ser vi som et godt tegn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.