Bankskift – så meget sparede Marianne og Allan.

Vores familie består af far, mor og to børn. Vi bor i et dejligt hus, som vi købte for en del år siden.

Vi synes at dagene bare går med arbejde, børn osv., så vi får aldrig rigtigt sat os ned og kigget på alle tallene. Og vi ville også gerne have lidt penge til at blive færdige med huset.

Vi blev derfor gjort opmærksom på Økonomihus.dk gennem en god ven, som mente at vi skulle få undersøgt om vores økonomi kunne planlægges lidt anderledes.

Vi talte med økonomihus.dk, som godt kunne se nogle muligheder med vores penge og derfor sendte vi alle vores papirer til dem og bagefter fik vi en grundig gennemgang og noget bedre overblik end vi tidligere har haft.

Aftalen var herefter at vi skulle prøve at sende vores papirer til et par banker for at få undersøgt om vores renter og gebyrer kan gøres bedre end i vores bank.

Bankerne kom alle og vurderede vores hus, så de kunne give den bedste rente.

Vi valgte den bank med de laveste gebyrer ved ændring af vores lån, fordi de havde vurderet at vores hus var så meget værd, at vi kunne få banklånet med ind i kreditforeningen.

Efter råd fra økonomihus.dk ændrede vi på lånene, så vi samlet sparer ca. 3.000 kr. om måneden,

Prisen for gennemgang af økonomien og efterfølgende bankskifte er hurtigt tjent hjem og vi vil klart anbefale andre at bruge Økonomihus.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.