Det er nemmere at skifte bank end du tror!

COLOURBOX1175868_smallSidder du også med den tanke at det måske er på tide at kigge efter en anden bank. Ja, så er det faktisk nemmere at skifte bank end du tror.

Kunder i landets dyreste banker kan nærmest sparer en månedsløn ved at skifte til en af landets billigste. Så hvorfor ikke gøre det!

 

Hvis du som stort set alle andre i dag har dankort og bruger netbank i dagligdagen, så er forskellen på de daglige gebyrer og renten på lønkonto stort set det samme. Der hvor du virkelig kan sparer penge er på dine lån. Renter på boliglån og andelsboliglån over 5-6 % er for dyrt.

Bankerne er en forretning

Bankerne er en forretning og de vil gerne have nye kunder. Det de lægger allermest vægt på er:

  • Hvad du tjener?
  • Hvordan ser din formue ud?
  • Hvordan er din økonomiske adfærd
  • Hvor mange forretninger I kan lave sammen. Det være sig både billån, boligfinansiering, forbrugslån, pension og forsikringer.

Slå på at du er den gode kunde og vær ikke bleg for at forhandle med banken. Det gør absolut ikke noget at spørge flere banker samtidig.

Forhandle med bankerne

Husk at alting er til forhandling. Er rentespændet på dit boliglån eller andelsboliglån f.eks. 4,75 – 10,75% så skal du ikke bare finde dig i at betale den høje rente. Der er intet forkert i at spørge banken, hvorfor du betaler den høje sats og du kan sagtens slå på hvilke fordele banken drager af dig.

De fleste bankskift skal være gratis og forløber helt automatisk. Så dette må ikke være en hindring, for at opnå store besparelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.