Det er nemmere at skifte bank end du tror!

Sidder du også med den tanke, at det måske er på tide at kigge sig om efter en anden bank?

Ja, så er du faktisk ikke den eneste, som overvejer det. I øjeblikket overvejer mange at skifte bank og det er faktisk nemmere end du tror.

Kunder i landets dyreste banker kan nærmest sparer en månedsløn ved at skifte til en af landets billigste. Så hvorfor ikke gøre det.

Der hvor du virkelig kan spare penge – Det er på dine lån. Renter på boliglån og andelsboliglån over 5-6 % er for alt for dyrt i disse tider med meget lave renter. Tjek lige dine renter i netbanken.

Bankerne er en forretning

Bankerne er en forretning og de vil for det meste rigtigt gerne have nye kunder. Det de lægger mest vægt på er:

  • Hvad du tjener
  • Hvordan ser din formue ud
  • Hvordan er din økonomiske adfærd
  • Hvor mange forretninger I kan lave sammen. Det være sig både billån, boligfinansiering, forbrugslån, pension og forsikringer samt pleje af dine investeringer.

Slå på at du er den gode kunde og vær ikke bleg for at forhandle med banken. Det gør absolut heller ikke noget at spørge flere banker.

Forhandling med bankerne

Husk at alting er til forhandling. Er rentespændet på et boliglån eller andelsboliglån f.eks. 3,25 – 10,75% så skal du ikke bare finde dig i at betale den høje rente.

De fleste bankskifte er gratis og forløber helt automatisk. Så dette må ikke være en hindring, for at opnå store besparelser.

Uoverskueligt

For mange virker det måske uoverskueligt. Man får nok heller ikke sin bankrådgiver til at hjælpe med at tjekke rentesatserne i andre banker. Her kan en uvildig rådgiver være løsningen. Her bliver der løbende holdt tjek på rentesatserne i bankerne via et abonnement. Der bliver taget uafhængige tilbud fra flere banker – og pludselig er det en smal sag at have styr på sine rentesatser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.