Er der orden på din bogføring?

Bogføring

Mange virksomheder klarer deres egen bogføring og opfølgning på økonomien. Hvad får man ud af at samarbejde med Økonomihus.dk om denne opgave?

Selve bogføringen

Vi sikrer dig korrekt bogføring til den aftalte tid. Vi sikrer dig en fast årlig pris baseret på antal bilag året før. Så ingen overraskende regninger hos os. Vi sørger for aflevering af materialet til din revisor.

Sparringspartner

Efter aftale modtager du balancer på drift og status. Samtidig modtager du vores kommentarer til regnskabet. Det er i forhold til nogle enkelte indekstal og nøgletal, så du let får et overordnet overblik over hvilken retning din virksomhed har. Vi sparrer derfor med dig om udviklingen, så du fortsætter i den rigtige retning.

Din bank

Ønsker du vi sender materialet til din bank, sørger vi selvfølgelig også for det. Gerne med vores kommentarer. Vi VED, at samarbejdet med banken bliver bedre jo mere åben og jo mere nøjagtig virksomheden er, med de informationer der afleveres.

Vi har også ”kigge” adgang til virksomhedens netbank. Derfor kan vi hele tiden overvåge forholdene med banken. Er der fordele ved at ændre på lån, kassekredit, er dine renter de rigtige, skal kreditforeningslånet lægges om? Områder du måske ikke er helt tæt på i hverdagen.

Hvad koster det?

Som sagt får du en fast pris inden vi går i gang. Prisen afhænger af antal bilag og hvor tit du ønsker opfølgning fra vores side.

Hvem er vi?

Hos Økonomihus.dk rådgiver vi private og erhvervskunder. Vi besidder en bred økonomisk baggrund. Vi skaber merværdi, overblik, status og tryghed – MOST. Ring og lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder hos os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.