Er uvildig rådgivning dyrt

calculatorMange tænker, at det er dyrt med uvildig rådgivning og henvender sig måske ikke af den grund. Det er gratis hos os, at få tjekket sin økonomi, få et oplæg på, hvad det vil koste og hvad der evt. kan gøres bedre, anderledes samt hvad bliver din besparelse.

 

Her er en kunde, som har udtalt følgende om vores rådgivning: (dette er skrevet af vores kunde Jakob Hornbech)

„Da jeg skulle købe en andelslejlighed, overvejede jeg at skifte bank. Da jeg havde travlt og ikke tidligere havde haft lån i ejendomme, besluttede jeg at få hjælp af Carsten fra Økonomihus.dk.

Det skulle vise sig at være en særdeles god beslutning:-)

Udover rigtig god service og hjælp i processen med hvilke type lån der var det rigtige for min økonomi, fik jeg et lån, der var væsentligt bedre end de 2 tilbud jeg selv havde skaffet. Faktisk bedre end nogen af de folk, jeg har hørt om fornyeligt, der har købt andel.

Da jeg havde valgt den bank jeg skulle flytte til, kontaktede Carsten banken en ekstra gang og sikrede en endnu bedre rente:-) Nu foregår alt jo via nettet, så processen med at skifte bank foregik fra sofaen, men hvis jeg skulle have gået ned til banken, havde jeg grinet hele vejen derned😉

Jeg giver Økonomihus.dk 5 ud af 5 stjerner for god service og for at levere mere end jeg havde forventet. Kan helt klart anbefales!“

Jakobb´s besparelse

Hans besparelse blev til en rente der var 1,5% mindre på hans andelsboliglån. Det svarer til kr. 250.000,00 i lånets løbetid. Yderligere blev oprettelsen af lånet aftalt med en besparrelse på kr. 10 – 12.000,00. Alene besparelsen på gebyrerne betalte faktura til os. Hvad mon din besparelse kunne blive ved at kigge på din økonomi?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.