Glædelig jul og lykkebringende nytår

En af livets mange holdepunkter er at det bliver jul igen i år. Hvordan er 2019 gået for dig?

Boligpriserne

Boligpriserne fortsatte lidt op i 2019. Specielt i de større byer. Der er dog stadig forskel på boligpriserne rundt om i landet. I yderområderne er de stadig stagnerende til svagt stigende. Vi ser dog at flere huse bliver handlet til den udbudte pris og nogen går i bud igen, som vi så det før finanskrisen.

Renter og bidrag på realkreditlån

Renterne er fortsat meget lave på vores realkreditlån. Det gælder både på de variable og fast forrentede lån. Kampen om kunderne er ikke blevet mindre i 2019. Så der skiftes en del rundt blandt realkreditforeningerne. Også i det forgangne år har vi rådgivet mange om et skifte af realkreditforening. Ofte med store besparelser grundet forskellen på bidragssatserne. En overset ting af mange. Det kan blive til mange penge over tid, hvis bidraget er for højt.

Yderligere tror mange, at et realkreditlån ikke bare kan skiftes. Det kan godt lade sig gøre, så tjek om du kunne have en potentiel besparelse der. Det kunne været et godt nytårsfortsæt for det kommende år. Eller du kan lade os tjekke det for dig.

Økonomihus.dk

I 2019 har vi igen hjulpet mange med generelt bedre økonomisk overblik, som kommer fra boligkøb, omprioritering, overblik over pension eller skaffet lavere renter.

Stort set alle – ca. 90 % – har tjent penge på at anvende os og vil opleve en besparelse fremover.

Vi hjælper efterhånden også en større del af virksomheder, hvor vi er sparringspartner, rådgiver om drift, likviditet, bestyrelse osv. Derudover bogfører vi for flere og flere virksomheder.

Vi vil gerne ønske alle vores kunder en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.