Overblik over den 3. ungdom

De fleste af os drømmer om den 3. ungdom. Vi kan stoppe med at arbejde og nyde livet, vores interesser 24-7. Det er dog de færreste, som ved hvor meget der er sparet op, hvor meget kommer der til udbetaling, hvor meget kommer der fra det offentlige, hvad med vores lån i huset? Mange skubber det foran sig med alle de spørgsmål, som melder sig og det skaber bare mere og mere dårlig samvittighed. Så få hellere taget en beslutning om at få kigget på det. Desto før det sker desto nemmere er det at gøre noget ved.

Skab overblik og få ro

Hvis du giver dine pensioner et tjek, sikrer du, at der er sparet nok op til alle dine drømme.

Det giver ro i maven med den indsigt i, om der måske mangler lidt opsparing for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Jo før du kigger på det og skaber et overblik over dine pensioner, jo større er muligheden for at realisere drømmene. Vent IKKE; få overblik nu.

Dog er der en gylden regel, som er god at følge: jo ældre du er, jo mere bør det optage dig.

Gode overvejelser

Når du er mellem 45 – 50 år er du ved at være moden på arbejdsmarkedet og pensionen nærmer sig i horisonten. Du er måske begyndt at overveje, hvordan dit liv skal forme sig, når du bliver ældre. En del tænker her på de store begivenheder i livet – rejser, ny bil, hvad med huset, køb af sommerhus eller lejlighed/hus i udlandet. Husk på at der også er en hverdag som pensionist.

Gratis tjek af pensionen nu

Lige nu har vi gratis tjek af din pension, hvor vi kigger på, hvordan det ser ud. Send en mail til kontakt@okonmihus.dk, så sender jeg en mail retur og vi er i gang. Der er mange overvejelser omkring pensionen, tilpasningen af økonomien, så du kan få ro i maven og bare nyde din pensionstilværelse. En ting er sikker, vi bliver alle ældre og får på en eller anden måde brug for noget indtægt som pensionister. Så skab overblik nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.