God jul og godt nytår

God jul og godt nytår

Renten er så lav som aldrig før. De mere risikovillige investeringer har båret frugt i 2014. Vores kapitalpensioner blev ændret til aldersopsparing. Vi konverterede vores kreditforeningslån.

Uro

I Syrien er der borgerkrig. Nato er blevet involveret. Vi – danskerne – har sendt fly af sted, som deltager i bombetogter. Der er uro i Ukraine. Det har medført masser af restriktioner mod Rusland. Så supermarkederne i Rusland er kun halv fyldte med russiske varer, resten står tomt.

Ingen ved hvordan al denne uro ender.

Renten

Denne uro har været med til at skabe en ekstrem lav rente. Sammen med den manglende vækst, er det næsten umuligt for investorerne at finde områder, der er risikofrie, og som samtidig giver et afkast.

Boligpriserne

Prisen på boliger har udviklet sig meget forskelligt i landet. I de store byer er priserne steget eksplosivt. Det er vanskeligt at finde bolig i København.

Det er derimod let at finde bolig uden for de store byer. Især når man kommer ud i landområderne.

Økonomihus.dk

I årets løb har vi rådgivet rigtig mange kunder om alt fra pension, boligkøb, omprioritering, skaffet lavere renter, givet økonomisk overblik. Langt de fleste – ca. 90 % – har tjent penge på at anvende os. Så tænk i retning af uvildig rådgivning, hvis du vil have et godt overblik over din økonomi og sikre dig de bedste og billigste priser i banken. Go jul og godt nytår til alle vores kunder og kommende kunder.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.