God påske og spar 60% på dine renter

Spar på dine renterSpar 60% på dine renter

Din årsopgørelse er dannet på skat.dk. Du kan nu se hvor store dine renteudgifter var i 2014. Du kan også tjekke om forskudsopgørelsen for 2015 er korrekt.

Tilretning af årsopgørelsen?

Vi har tilrettet årsopgørelsen for mange af vores kunder. Skal de have skat tilbage, får de pengene den 7. april.

For disse kunder vurderer vi også

Hvad kan jeg bruge oplysningerne til?

Det mest indlysende er at bruge oplysningerne til at se sig rundt hos andre banker. Kan jeg få det billigere andre steder? Hvor meget kan jeg spare?

Spar 60 %

Har du et lån på kr. 100.000,00 til 9% og betaler kr. 900,00 om måneden, vil din samlede renteudgift over hele lånets løbetid være 113.000 kr.

Kan du få renten forhandlet ned til 6% og fortsætte med den samme ydelse, vil din samlede renteudgift blive 46.000 kr. Du får så en samlet besparelse på kr. 67.000,00. Det er 60 % i rabat

Skulle du have et lån på kr. 200.000,00 kan du gange din besparelse med 2 og så fremdeles ved stigende lån.

OG det er realistisk med billigere renter. Bankerne har nærmest pr. automatik sat renterne op de sidste 5 år. Mange banker er interesseret i nye kunder, derfor kan det tit lade sig gøre at spare mange penge. TANKEVÆKKENDE.

Hvad gør jeg?

Du kan forhandle med din egen og andre banker. Du kan også vælge at lade en uvildig rådgiver komme banen. De har erfaring i bankskifte og forhandling med bankerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.