Gratis eftersyn

Lige nu kører vi gratis eftersyn af din økonomi. Dette gør vi, da rigtigt mange kan have en fordel ved at få tjekket økonomien. Det eneste, at du derfor skal gøre er at sende os dine papirer, så vil vi gratis give din økonomi et eftersyn. 

 

Et eftersyn kan blive årsagen til rigtigt store besparelser, som ligger gemt i din økonomi. Vi tjekker dine vilkår i banken, pensioner, skat, lån, forsikringer osv. Er der noget, at der kan gøres anderledes, bedre og med besparelser til følge aftaler vi et forløb på lige netop din økonomi. Det giver Tryghed og vished for, hvad der kan gøres anderledes i din økonomi.

 

Hvad skal du gøre

Jeg skal bruge følgende til en vurdering:  

  • Seneste årsopgørelse (finder du på skat.dk)
  • Lønsedler
  • Budget
  • Konto-/depotoversigt fra banken (skærmprint fra netbanken er OK)

 

Med dette vil jeg kunne vurdere på din økonomi og få et indblik i mulighederne for besparelser, optimeringer og hvordan din skat ser ud.

Yderligere må du gerne gå på www.pensionsinfo.dk og danne den fulde rapport som pdf.fil. Den viser, hvad du har af pensioner og forsikringer.

Andre fordele end besparelser

Du vil opleve, at der ofte også kommer fokus på andre ting ved en gennemgang end bare besparelser. En ting er besparelserne noget andet er tryghed og vished for, at det du gør er korrekt. Udviklingen omkring privatøkonomi er ikke blevet mindre kompleks igennem årene. Derfor er det også blevet mere almindeligt at have en rådgiver til at hjælpe sig med det.

Vi ser derfor flere og flere, hvor vi er uvildige økonomiske sparringspartnere løbende. Du er meget velkommen til at kontakte os angående vores gratis eftersyn eller løbende aftale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.