Gratis tjek

Lige nu kører vi gratis eftersyn af din økonomi. Det gør vi, da omkring 80-85% af vores kunder tjener penge på at få en gennemgang hos os. Det eneste, at du skal gøre er at sende os dine papirer, så vil vi gratis give din økonomi et eftersyn. 

Et eftersyn kan blive årsagen til rigtigt store besparelser, som ligger gemt i din økonomi. Vi tjekker dine vilkår i banken, pensioner, skat, lån, forsikringer osv. Er der noget, at der kan gøres anderledes, bedre og med besparelser til følge aftaler vi et forløb på din økonomi. Det giver Tryghed og vished for, hvad der kan gøres i din økonomi.

Hvad skal du gøre

Send en mail til kontakt@okonomihus.dk, så kvitterer jeg med en mail på, hvad du skal gøre for at få et gratis eftersyn til din økonomi.

Dette kan være starten på, at du får gjort noget ved din økonomi, som kan gavne den i mange år frem. Der kan være meget store besparelser på at få et tjek. De steder, hvor vi ofte ser besparelser er på realkreditlån, omlægning fra banklån til realkreditlån, gebyrer, renter på lån og kreditter i banken og omkostningerne på investeringerne samt placeringen af investeringer ikke er blevet tilpasset.

Det er de områder, som også er de mest svære at gennemskue mht. hvad banken reelt tager for de produkter. Og der er meget store forskelle fra bank til bank.

Andre fordele end besparelser

Du vil opleve, at der ofte også kommer fokus på andre ting ved en gennemgang end bare besparelser. En ting er besparelserne noget andet er tryghed og vished for, at det du gør er korrekt. Udviklingen omkring privatøkonomi er ikke blevet mindre kompleks igennem årene.

Vi ser derfor flere og flere, hvor vi er uvildige økonomiske sparringspartnere løbende. Du er meget velkommen til at kontakte os angående vores gratis eftersyn eller løbende aftale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.