Hvad kan du spare dine lån?

Spar penge på dit lånKører du mere end 112.000 km. om året, behøver du ikke læse videre

Du kan let spare mere på dine renter end du kan ved at farte byen rundt efter billig benzin. Læs nogle rigtige (og sjove) eksempler på sammenligninger mellem forskellige typer besparelser.

Køb billigt hakket kød

Har du et boliglån på 200.000 kr. kan du let spare 3% i rente i din bank eller ved at flytte til ny bank. Det er 6.000 kr. første år. Du kan også spare det samme på hakket oksekød. Bruger du tiden i tilbudsavisen, kan du sikkert spare 15 kr. pr. kilo kød. Så er det bare med at komme ud og købe ind. Du skal nemlig købe 450 kg. kød for at spare det samme som dit boliglån. Det er 1,25 kg. pr. dag. Så spiser du mere end 1,25 kg. hakket kød om dagen, kan du spare det samme, som du kan spare på dit lån.

Køb billig benzin

Vi kender det alle. Inden kl. 10.00 kan vi spare på benzinen. Og så tanker vi da på det tidspunkt. Kører din bil 13 km. på en liter og kan du spare 75 øre pr. liter benzin, ja så skal du blot køre 112.000 km. pr. år, så sparer du det samme, som du kan spare på dit lån.

Overrasket!!

Et er sikkert – det tager længere tid at tanke 160 gange på et år eller købe 450 kg. hakket kød, end det tager at skaffe en billigere rente. Gad vide hvorfor der ikke er flere der gør noget ved renten???

Uoverskueligt

Her kan en uvildig rådgiver være løsningen. Her får man rene ord for pengene når dine lån bliver gennemgået. Vi kan fortælle dig, om du kan få en billigere rente. Når du bliver rådgivet af en uvildig rådgiver, vil du også få gennemgået hvilken type lån, som er mest fordelagtig for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.