Hvad sker der med økonomien, hvis en i familien blive ramt af en kritisk sygdom?

Ungt par med behov for hjælp til økonomienVi kender alle en eller flere i vores omgangskreds, der har haft en kritisk sygdom. Det er typisk kræft eller blodprop i hjertet. Hvad så med økonomien?

Kritisk sygdom opstår pludseligt!

Fra den ene dag til den anden kan vores liv ændres. En diagnose på en kritisk sygdom rammer os hårdt. Har vi så overskud til at gennemskue vores økonomi på dette tidspunkt?

Forsikring kritisk sygdom

Man kan desværre ikke forsikre sig mod at få en kritisk sygdom. Man kan derimod forsikre sig, så man får udbetalt en sum, hvis man får konstateret en kritisk sygdom.

Så snart diagnosen er stillet, kan man bede om udbetaling fra forsikringen. De fleste former for kræft er f.eks. dækket af forsikringen.

Forsikringen er god i den forstand, at den kommer til udbetaling, såfremt det ER en kritisk sygdom man har fået diagnosticeret. Pengene kommer inden for et par uger. Der er altid tale om et éngangsbeløb.

Hvor meget kan man få udbetalt

Man kan stort set tegne så stor forsikring man ønsker. Mange har det via deres arbejdsgiver, men er det nok? Vi ser tit forsikringer på 50.000 kr.

50.000 forslår som en skrædder i h…… Derfor er det vigtigt at gennemgå sine ordninger, med en vurdering af det forsikringsbeløb man har behov for.

Vær meget opmærksom på prisen på forsikringen, den varierer meget fra selskab til selskab.

Svært at gennemskue

Her kan en uvildig rådgiver være løsningen. Her får du rene ord for pengene. Du får overskuelighed og tryghed for, om I har de rette dækninger på jeres forsikring til kritisk sygdom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.