Få 20 – 50% i rabat i banken

Få rabat i banken - spar penge med et bankskifteVi betaler for meget for vores lån i banken. Faktisk giver vi i øjeblikket omkring 20 til op mod 60% for meget i gennemsnit på vores lån. Dette viser en nylig undersøgelse foretaget af Lektor ved Århus universitet. Samtidigt kan vi også se det på mange af de kunder vi hjælper til et bankskifte eller forhandler med i nuværende bank. Der er også meget stor forskel fra bank til bank.

Undersøg selv dine rentesatser i banken

Du kan selv tjekke dine renter i banken i netbanken. Det er specielt på boliglån og billån, at der kan være meget store besparelser at hente. Du logger på netbanken og finder dine kontovilkår. Her kan du se, hvad du giver i rente på dine lån. Det hedder kontovilkår i de fleste banker. Ellers kan du mange steder klikke på dit lån og dermed kommer oplysningerne frem på dit lån.

Er renten over 5% på dit boliglån bør du få undersøgt din økonomi nærmere efter.

Hvad kan jeg spare?.

Du vil kunne opnå store besparelser ved at få det gået efter. Hvis du giver omkring 10% i dag. Er det ikke umuligt at komme ned omkring 5% i rente. Dermed har du sparet 50% på dine renteudgifter. Det vil faktisk blive til, at du årligt i dag giver kr. 10.000,00 for hver gang, at du har lånt kr. 100.000,00 til at du skal give kr. 5.000,00 pr. år. pr. kr. 100.000,00.

Desto længere tid dit lån løber desto større besparelse. Har du et lån på kr. 100.000,00 med en løbetid på 20 år og du får din rente fra 10% til 5% vil du opnå en bespareles på kr. 104.000,00 over lånets løbetid. Det er tankevækkende, hvor mange penge det bliver til og hvor få der gør noget ved det. Er du en af dem, som heller ikke gør noget ved det ?

Tag en uvildig rådgiver med på råd

Den uvildige rådgiver kan foretage beregninger på dine lån i banken og vurdere, hvad der vil kunne svare sig for dig. Samt sørge for løbende overvågning af økonomien inkl. rådgivningen omkring hele din økonomi og hvad lige netop du skal gøre og kan spare. Den uvildige rådgiver kender rigtigt meget til bankernes priser og hvem der ligger bedst i markedet. Dermed slipper du også for selv at bruge tid på det og får tryghed samt overblik i din økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.