Hvem bruger en uvildig rådgiver

Økonomihus.dk har igennem mange år efterhånden hjulpet rigtigt mange med indblik i deres økonomi. Mange forbinder det at bruge en vildig rådgiver, som kun værende for de rige. Dette er ikke vores billede af, hvem der benytter os og har fået rigtigt meget ud af vores rådgivning. I 80 – 90% af vores rådgivning tjener vi mere til vores kunder end vi koster.

Rigtigt mange mener ikke, at de vil have behov for at benytte en økonomisk rådgiver, da deres økonomi ikke er kompliceret nok. Dette behøves ikke være tilfældet. Vi har ser rigtigt mange helt almindelige økonomier, hvor vi kan spare vores kunder for store summer. De får et helt andet indblik i deres økonomi, som gør, at de mere sikkert kan navigere i deres økonomi. Den typiske kunde hos os er:

  • Bolig-/andelsboligejere. Her er aldersgruppen alt fra de helt unge, som køber deres første bolig til rigtigt mange af vores kunder, som har boet i deres bolig i mange år. Så her dækker vi meget bredt aldersmæssigt. Nemlig helt fra omkring 20 år til 70-80 år.
  • Det er kunder med behov for rådgivning omkring planlægning af den 3. ungdom. Her skaber vi overblik over alle reglerne for at gå på efterløn, blive folkepensionist og i det hele taget, at få brugt sine pensioner korrekt i forhold til deres påvirkning af efterløn og folkepensionen.
  • Kunder som investerer deres penge. Vi har rigtigt mange kunder, som gerne vil have et alternativ til investering af deres penge. Det er et marked, som kan være svært at gennemskue med hensyn til, hvor dyrt er det egentligt, at banken har investeret dine penge. Der kan ligge rigtigt mange penge gemt her.
  • Bankskifte foretages der også rigtigt mange af hos os. Vi kan forhandle priser hjem til vores kunder, som de ikke selv ville have kunnet opnå i bankerne. Det skyldes, at alt, hvad vi får at rabatter, billigere renter osv. går direkte til vores kunder.
  • Omlægning af realkreditlån, forslag fra banken om omlægning af lån, optagelse af billån er også eksempler på ting, som vi er beskæftiget med. Så vi arbejder med mange ting.

Gratis vurdering

Vi er kun betalt af vores kunder, så vi er 100% uvildige. Vil du have dine muligheder, behov for rådgivning vurderet, så gør vi dette gratis. Vi kommer altid med et oplæg på mulighederne i lige netop din økonomi gratis inden vi går i gang med gennemgangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.