Din økonomiske rådgiver kan hjælpe dig med at skifte bank.

Som uvildig rådgiver må vi ikke modtage provision eller andre former for betalinger for vores samarbejde, når vi henviser vores kunder til banker.

Det er din garanti for at vi altid vælger det bedste for dig og din økonomi, da vi ingen fordele af at du vælger en bestemt bank.

Første step for at modtage vores hjælp er udveksling af oplysninger om din økonomi – du sender via sikker mail dine årsopgørelser, lønsedler, budget og øvrige relevante oplysninger.

Med oplysningerne på bordet kigger vi på dine muligheder for forbedring af priser og vilkår og giver dig et overslag over vores pris for at hjælpe dig med ændring af nuværende aftaler eller måske et tilbud fra en anden bank.

Når du har accepteret prisen for vores arbejde og medvirken til at få bedret din økonomi, så går vi videre med sagen.

Vi laver en opstilling af din økonomi til bankerne:

  • hvor meget har du til rådighed om måneden.
  • hvordan er dine lån sat sammen
  • hvor stor er din formue.

Sammen med de ”tørre” tal kommer vi altid med vores anbefaling til ændringer i økonomien for at fortælle bankerne, at der er tænkt over tingene.

Bankerne vender tilbage med priser og vilkår, som vi sammenligner og giver vores anbefaling til dig om hvilken bank du med fordel kan skifte til.

Herefter sørger vi for at banken kontakter dig for at aftale det videre forløb, nye konti, netbank og alt det praktiske, som der er i at skifte bank.

Hvis du modtager aftaler eller vilkår, som du vil have til at kigge igennem inden du skriver under, så kan det også være en del af prisen for bankskifte.

Når der er gået et stykke tid, vil vi kontakte dig for at høre om alt kører som det skal og om du er kommet godt på plads i din nye bank.

Efter 1-1½ år vil også kontakte dig for at sikre at priser og vilkår stadig holder, eller om der er sket ændringer i din økonomi, som vi kan hjælpe med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.