Sådan skifter du bank

imagesCA9GWQC6Det kan virke uoverskueligt at skulle skifte bank. Mange af os er tilbageholdende med bankskiftet, da det er et ukendt område at begive sig i kast med. Der kan dog være rigtigt mange penge at tjene ved et bankskifte. Her er et par gode råd, hvis du vil kaste dig ud i bankskiftet.

Få kigget dine konti og lån igennem. Tjek satserne på dine lån og opsparinger. Husk også at tjekke de årlige gebyrer. Dem kan du se på din seneste årsoversigt. Prøv at forhandle med din bestående bank, så du ser, hvad de vil gøre for dig. Hvis de ændrer på dine renter kan du slippe for bankskiftet. Overvej også lige din kemi med nuværende rådgiver. En dygtig rådgiver, som rådgiver dig og ikke er ”sælger” kan være mange penge værd og de findes helt sikkert.

Gældssammensætningen er noget af det vigtigste

Meget ofte er sammensætningen af din gæld yderst vigtig for om du har den rigtige sammensætning af din økonomi. Det er ved den rigtige sammensætning sammen med renterne på dine lån, at de største besparelser kan opnås. Den rigtige sammensætning af din økonomi kan både betyde større tryghed for dig, men også rigtigt mange penge. Den rigtige sammensætning af gælden kan faktisk betyde en formue, som kan være op mod kr. 100.000,00 på 10 år ved nogen simple ændringer. .

Husk de rigtige papirer ved et bankskifte

Når du sætter gang i et bankskifte er det meget vigtigt, at du har de rigtige papirer fundet frem. De nødvendige papirer er: seneste lønsedler, årsopgørelse, oversigt dine realkreditlån, budget, kontooversigt fra nuværende bank. Husk også at beskrive dig selv og familien. En beskrivelse som indeholder lidt omkring jer selv, karriere, job, børn samt alder på dem.

Når du skriver under på flytningen af dine ting i den nye bank sker resten af sig selv. Det sørger den nye bank nemlig for.

Hvordan kan du komme videre?

Tag en uvildig rådgiver med på råd. Den uvildige rådgiver kan foretage beregninger på sammensætningen af din gæld. Samt sørge for løbende overvågning af din økonomi inkl. rådgivningen omkring hele din økonomi og hvad lige netop du skal gøre og kan spare. Den uvildige rådgiver kender rigtigt meget til bankernes priser og hvem der ligger bedst i markedet. Dermed slipper du også for selv at bruge tid på det og får tryghed samt overblik i din økonomi.

Hvad får du hos en uvildig rådgiver

Hvad får du egentlig for at betale en uvildig rådgiver ti at hjælpe med et bankskifte? Du får bl.a følgende ting:

–          Muligheder for forbedringer/optimeringer

–          Evt. møde med en gennemgang af jeres muligheder for optimeringer/forbedringer

–          Skatte- og budgetberegning, som sikrer, at jeres skat er beregnet rigtigt og med denne kan vi kigge på jeres skattemæssige muligheder for optimering af jeres økonomi.

–          Opstilling af jeres formue (aktiver og passiver, hvilket bankerne er meget interesseret i pt.)

–          Jeg sender jeres økonomi i udbud hos bankerne, som kommer retur med tilbud på jeres ting

–          Jeg tager alle drøftelserne med bankerne, så I slipper for selv at gøre arbejdet og tage til en masse møder.

–          Da vi sender en del kunder rundt til bankerne oplever også ofte at få tilbud på renterne, som normalt ikke tilbydes til kunderne. Dermed får I mine ”stordriftsfordele” hos bankerne.

–          I får gratis bankskifte i de fleste banker

–          Vi sørger for en tæt på gebyr fri hverdag, da I har økonomien til at opnå dette i de fleste banker.

–          Vi kigger også på gebyrerne i de banker, som kommer med tilbud på jeres økonomi.

I 90% af tilfældene tjener du mere end vores honorar hjem igen inden for det første halve år. Derfor kan det rent økonomisk svare sig for rigtigt mange at benytte os. Husk også, at du spare tiden selv. Den tid kan du bruge sammen med familien, fritidsinteresserne eller andet du holder mere af end, at skifte bank. Hvem vil ikke gerne sidde hjemme i sofaen og tjene penge.

Kontakt os for en vurdering af lige netop din økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.