Vidste du, at der ofte er store besparelser at hente ved bankskifte?

Undersøgelser viser, at 33% af os går med overvejelser og tanker omkring at skifte bank. Alligevel er det meget få af os, som rent faktisk gør alvor af det. Hvordan kan det være? Hvad holder os tilbage?  Vi har ikke råd til at lade stå til!

SDM03P88BO1

Banker fungerer fuldstændigt som almindelige butikker, hvor man kan handle ind til finansiering af huset, køb af bil, ombygning eller andre drømme. Hvis man ikke er tilfreds med priserne og servicen i den ”butik”, som man handler i, bør man overveje at skifte til en anden ”butik”.

Store besparelser ved bankskifte

Der kan ofte opnås meget store besparelser ved et bankskifte, eller ved at tage en velforberedt drøftelse med sin bank omkring dine renter på opsparing, lån eller omkostninger til banken. (Husk at tjekke, hvad du giver for dine investeringer). Forskellen fra de dyreste, til de billigste banker er i øjeblikket på omkring 4% – 5%. Det vil sige besparelser på helt op til 60%.

 

Hvad bliver det til på 20 år?

Hvis man har et boliglån på kr. 400.000 til 8,50% og får det i en ny bank, eller forhandlet det ned til 6,50% vil det betyde en af følgende ting:

  • 120.000 i besparelse over lånets løbetid.
  • Reduktion af lånets løbetid med 5 år.
  • En månedlig besparelse på kr. 350,00 efter skat.

 

Er bankskifte nødvendigt?

Ændringen af dine renter behøver ikke nødvendigvis at resultere i et bankskifte. Det ses også i flere tilfælde, at man kan forhandle med sin nuværende bank, eller få hjælp til at forhandle renterne på lån og opsparing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.