Bankskift – så meget sparede Tanja

Tanja fortæller her, hvordan vi hos Økonomihus.dk kunne hjælpe hende til en billigere bank og til et billigere lån.

Tanja_CaseAt skulle finde den bedste og billigste rente på lån til andelsbolig er ikke nemt for os, som ikke har med økonomi og pengesager at gøre i det daglige – andet end jeg betaler mine regninger til tiden og holder godt styr på forbruget.

Jeg forsøgte flere gange at bede min bank om at sætte renten ned, da jeg havde læst at andre banker tilbød lavere rente, men det ville de ikke, selvom jeg synes at jeg har en god økonomi.

På anbefaling fra en god ven tog jeg kontakt til Økonomihus.dk og ville prøve en uvildig rådgiver til at hjælpe mig.

De skulle bare have nogle papirer på min økonomi – lønsedler, årsopgørelse og papirer på andelsboligen.

Jeg fik en gennemgang af mit budget, de fortalte at min skat passede og de stillede min økonomi helt op til mig, så jeg så den pludselig fra en anden vinkel. Det var rart at opleve at der her var nogen, der kun havde interesse i at hjælpe mig og finde en billigere rente til mig.

De sendte opstillingen og mine tal til tre banker, som alle ville give mig en lavere rente end min egen bank.

Jeg synes at hele forløbet fra start til slut har været godt og især at økonomihus tog kontakt til bankerne og talte min sag var betryggende. De ved jo hvordan banker taler og hvilke tal de ser på.

Da de havde fået svar fra alle banker, var vi igen i kontakt og talte om hvilken bank, der var billigst. Det var ikke kun renten, som var vigtig for mig, men også de daglige gebyrer irriterer mig. Også her fik jeg et bedre tilbud end min gamle bank.

Efter jeg havde valgt den bedste bank, var jeg til møde i banken og fik aftalt mine konti, kort og ydelse på lån.

Sikke en dejlig overraskelse, da de fortalte at jeg kunne spare næsten 12 år af løbetiden, hvis jeg betalte det samme om måneden, som i min gamle bank.

Jeg sparer altså næsten 500.000 kr. på mit lån.

Hvis jeg ikke havde hørt om uvildig rådgivning, så havde jeg siddet med mit lån i 30 år, hvor jeg nu er færdig om 18-19 år og jeg kan nu se at der sker noget med mit lån fra år til år.

Hvis jeg skal bruge økonomisk hjælp en anden gang, så ringer jeg bare til Økonomihus.dk igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.