Er du virksomhedsejer?

EbogNy gratis e-bog er udarbejdet til virksomhedsejere. Som virksomhedsejer er det vigtigt at forme den vej man vil og der er kun én til at sætte retningen på din virksomhed. Det er dig, som ejer af virksomheden.

 

Mange selvstændige har fået ideén og driver en fantastisk virksomhed. Ofte får man lidt rådgivning hist og pist fra advokater, revisorer, banken og andre rådgivere på det økonomiske område. Alle velmenende og korrekte. Dog kan det ofte være svært at samle rådgivningen til lige det behov du har fra de forskellige rådgivere og banken har to interesser. Dels at sælge noget og så få deres penge hjem igen.

 

Vi har nu samlet en masse gode råd til dig som virksomhedsejer på det økonomiske område og udviklet en e-bog som kan hentes på vores hjemmeside. Bogen fortæller i et brugervenligt og overskueligt sprog om de områder, som du skal være opmærksom på rent økonomisk.

 

Indhold i bogen

En del af de områder vi berører i e-bogen er, hvad du skal overveje omkring den rigtige sammensætning af din gæld i virksomheden. Hvordan du løbende skal arbejde med din likviditet i virksomheden, så du til enhver tid har styr på, hvornår der skal betales moms og ikke mindst, hvor meget der skal betales i moms. Vi berører også emner som selskabsformer, generationsskifte, nøgletal og andre spændende områder.

 

Hvad kan du gøre?

Hent e-bogen via vores hjemmeside under vores erhvervssektion. Du kan få den tilsendt ved at bestille den direkte på hjemmesiden eller sende en mail til os om, at du gerne vil modtage vores e-bog. Hvis du skulle have spørgsmål til den efter at have læst den er du meget velkommen til at kontakte os. Bestil den på kontakt@okonomihus.dk

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.