Klargøring af regnskab

calculatorSå er det snart tid igen. Lageret er talt op den 31.  december og der skal gøres klar til, at regnskabet kan sendes til revisor. Det er ikke en opgave, som bliver elsket lige højt i alle virksomheder. Derfor ligger den ofte til langt ind i det nye år

Det er for mange virksomhedsejere en opgave, som bliver skudt foran dem lige til det sidste øjeblik. Det kan dog være en dårlig idé, da det ofte gør, at der bliver taget mange hurtige beslutninger. Måske opdager du, at der er tjent mange flere penge sidste år end du troede. Derfor kunne du med fordel have foretaget investeringer, sat mere af til pension eller andet, som gør, at skatten var blevet mindre.

Genkender du dette kan du overveje om det ikke er ved at være tid til at gøre noget ved det.

Få en til at bogføre for dig

Vi kan forestå din bogføring. Vi ønsker, at du løbende har et overblik over din virksomheds økonomiske situation. Derfor vil vi kunne opstille en status til dig løbende igennem året på, hvor meget har du tjent samt hvad har dine omkostninger været, så undgår du, at betale for meget i skat.

Det vil give mulighed for løbene opfølgning i forhold til det budget, som vi har lagt sammen for virksomheden. Du vil kunne nå at navigere hurtigere på ændringerne i din virksomhed i forhold til dit budget. Dermed vil du hurtigere kunne tilpasse dig til den markedssituation, som gør sig gældende for din virksomhed.

På baggrund af løbende bogføring kan din likviditet styres tættere. Samarbejdet med banken bliver også nemmere. Du vil nemlig kunne tage evt. behov for likviditet i opløbet og være klædt på til møderne i banken på baggrund af det materiale, som vi løbende udarbejder sammen.

 

Næste skridt

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde, hvor vi kan kigge på din virksomhed sammen. Vi giver den gerne et gratis eftersyn, som kan føre til besparelser og optimeringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.