God jul og godt nytår

COLOURBOX4720295_2Julen er snart over os og om en uges tid kan vi fejre at endnu et nyt år står for døren. Det er værd at tage et tilbageblik på 2017

Boligpriserne

Boligpriserne fortsatte op i 2017. Specielt i de større byer. Der er dog stadig forskel på boligpriserne rundt om i landet. I yderområderne er de stadig stagnerende til svagt stigende. Vi ser dog at flere huse bliver handlet til den udbudte pris og nogen går i bud igen, som vi så det før finanskrisen.

Renter og bidrag på realkreditlån

Renterne er fortsat meget lave på vores realkreditlån. Det gælder både på de variable og fast forrentede lån. Kampen om kunderne er ikke blevet mindre i 2017. Så der skiftes en del rundt blandt realkreditforeningerne. Så i det forgangne år har vi rådgivet rigtigt mange omkring et skifte af realkreditforening. Det med store besparelser til følge grundet forskellen på bidragssatserne. En overset ting af mange. Det bliver til rigtigt mange penge over tid, hvis bidraget er for højt.

Yderligere tror mange, at et realkreditlån ikke bare kan skiftes. Det kan godt lade sig gøre, så tjek om du kunne have en potentiel besparelse der. Det kunne været et godt nytårs fortsæt for det kommende år. Eller lade og tjekke det for dig.

Økonomihus.dk

I gennem 2017 har vi igen hjulpet rigtig mange kunder med boligkøb, omprioritering, overblik over pension, skaffet lavere renter og generelt givet bedre økonomisk overblik.

Stort set alle – ca. 90 % – har tjent penge på at anvende os og vil opleve en besparelse fremover.

Vi hjælper efterhånden også en større del af virksomheder, hvor vi er sparringspartner, rådgiver om drift, likviditet, bestyrelse osv. Derudover bogfører vi for flere og flere virksomheder.

Vi vil gerne ønske alle vores kunder igennem tiden og de kommende kunder en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.