Erhvervssparring

Kære leder. Brug din tid på det du er god til. Det gør vi.

Mange oplever som selvstændig, at der er uanede mængder af opgaver, som presser sig på. Du skal være alle steder og have forstand på enormt mange ting. Vi har valgt at gøre det nemmere for dig på en del områder. Det gælder økonomisk, juridisk og ledelsesmæssig sparring.

Du vil opleve kun at skulle henvende dig et sted og dermed er vi indgangsnøglen til mange af de ting, som du måske sidder og løser selv i dag. Trods du hellere ville sikre din virksomhed nogen flere kunder eller i det hele taget koncentrerer dig om det du er god til.

Vi har inhous´et det under et tag

Du kan f. eks få følgende:

  • Hjælp til økonomisk sparring. Det kunne være bogføring, overblik over udviklingen virksomheden, er der penge nok til de fremtidige planer. Vi aftaler ofte en række møder i løbet af året, hvor vi gennemgår hele økonomien i din virksomhed.
  • Årlig gennemgang af virksomhedens regnskab. Her har vi særligt fokus på indtægter – omkostninger – likviditet – gældsposter. Altså fokus på alt det du skal vide, så du kan bringe din virksomhed videre.
  • Gennemgang af hele virksomhedens økonomi med banken hvert år.

Vi kender bankmarkedet og kan derfor give sparring på virksomhedens lån og kreditter er rigtigt ”skruet” sammen, er der de rette sikkerheder og er vilkårene de rigtige.

  • Vi har et stærkt team af jurister tæt på os, som sikrer den optimale rådgivning af dig.
  • Vi har fokus på de ledelsesmæssige udfordringer, som du kan komme i. Vi har et mangeårigt kendskab til det at være leder. Derfor sikrer vi dig de korrekte kompetencer som leder og sparrer med dig omkring løsning af de ledelsesmæssige udfordringer.

 

Det er ikke tilfældigt, at vi har de kompetencer i vores hus. Det er ofte forbundet med store beslutninger, at drive virksomhed. Disse beslutninger og tyngden drager oftes direkte sammen med udviklingen i økonomien. Her sparrer vi med dig og sikrer, at du træffer dine beslutninger på et oplyst grundlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.