Få en vurdering af din økonomi

Lige nu har vi rigtigt mange henvendelser på, at vi vurderer på mulighederne i den private økonomi: det er mulighederne for optimeringer, besparelser, om du udnytter mulighederne på markedet for lån, pensioner, forsikringer osv. korrekt. Privat økonomien er igennem de seneste mange år blevet mere kompliceret og derfor er det blevet helt almindeligt at benytte en uvildig rådgiver.

 

Kan det så svare sig

Det lader vi vores kunder om at vurdere. Selvfølgelig vil vi altid selv sige ja. På vores hjemmeside har vi flere kunder, som udtaler sig om deres oplevelser med os.

 

Generelt oplever vores kunder, at de tjener rigtigt mange penge på vores rådgivning. De har alle fået en vurdering inden vi går i gang med sagen. Så kunderne har vist helt nøjagtigt, hvad de gik ind til, inden vi er gået i gang med sagen.

Vi har i mange sager også den aftale med kunderne, at vi kører efter No Cure, No Pay. Det vil sige, at desto mere kunden tjener desto mere tjener vi. Derfor går vi 100% efter den bedste løsning for vores kunder. I 80 – 85% af vores sager tjener kunden på vores arbejde allerede indenfor 3 – 6 mdr. efter vi har kigget det hele igennem. Ofte er vores samarbejde allerede betalt ved besparelsen alene på gebyrerne.

 

Hvad giver et eftersyn

Et eftersyn kan blive årsagen til rigtigt store besparelser, som ligger gemt i din økonomi. Vi tjekker dine vilkår i banken, pensioner, skat, lån, forsikringer osv. Er der noget, at der kan gøres anderledes, bedre og med besparelser til følge aftaler vi et forløb på lige netop din økonomi. Det giver Tryghed og vished for, hvad der kan gøres anderledes i din økonomi.

 

Hvad skal du gøre

Du sender os dine papirer, som uden beregning tjekker for dine muligheder og aftaler et forløb for lige netop din sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.