Få styr på din økonomi.

Forhandling om bedre økonomiVed du ikke hvad du bruger dine penge på, betaler du for meget i renter eller ønsker du et større rådighedsbeløb? Måske ønsker du bare at finde ud af om du har de rigtige økonomiske løsninger for dig?

Økonomisk overblik

Med hjælp af et økonomisk overblik, kan du nemt få overblik over hvad du bruger dine penge på og om der skal foretages nogle ændringer.

Som uvildig økonomisk rådgiver giver vi dig et overblik over din økonomi. Du kan se hvordan dine udgifter er fordelt og hvad du bruger dine penge på og hvad dit rådighedsbeløb er. Du får også et glimrende overblik over dine pensionsforhold.

Din Rolle

Du skal sende os lidt oplysninger. Det er din årsopgørelse, lønseddel, budget over dine faste udgifter, betalingsservice med betaling af dit realkreditlån på og en pensionsrapport fra pensionsinfo.dk. Vi hjælper dig gerne med at finde oplysningerne frem.

Vores rolle

Vi giver dig overblikket. Vi finder ud af om din pension og forsikringsdækning er tilfredsstillende og vi ser på dine bankforretninger og vurderer om du kan opnå billigere priser (renter) og bedre produkter.

Din økonomi

Det er en god ide at gennemgå sin økonomi, der kan være penge at spare, som kan give dig et større rådighedsbeløb, mere afvikling på din gæld eller muligheden for at spare op til fremtidige drømme.

Det er nemt og du bestemmer selv farten. Beslutter du ud fra vores rådgivning, at der skal foretages ændringer, aftaler vi i fællesskab det videre forløb og lægger en plan for det. Det er dig som kunde, der er i centrum og det er vigtigt for os, du føler dig tryg hele vejen igennem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.