Huskøb og bankskifte

En af vores kunder har sendt denne beskrivelse af sit forløb hos os i fm. huskøb og bankskift:

 
Jeg ledte efter hus til mig og mit barn og fik min egen bank til at regne på huset for mig og de ville give mig et boliglån til 6,50%., hvilket jeg synes var lidt for højt..

Igennem gode venner hørte jeg om Økonomihus og Carsten Lund, som jeg aftalte at sende alle mine oplysninger til sammen med salgsopstilling på huset.

Økonomihus lavede et oplæg til tre banker og sendte mit budget, lønsedler og årsopgørelse til de tre banker, som alle ville give mig en rente, der lå under min egen bank.

Og de godkendte mig også til at købe huset jeg var blevet lun på – det endda uden at jeg skulle møde op alle tre steder.

De gebyrer som også skal betales til bank og kreditforening for at få lån, fik Carsten også sat ned, så det blev lavere end min egen bank.

Jeg har absolut ikke fortrudt at jeg fik kontakt til Økonomihus og Carsten. Min udgift til rådgivning og hjælp til at finde en billigere bank, kan sagtens svare sig, fordi jeg sparer i alt omkring 50.000 kr. i renter på mit boliglån og lånet bliver mindre, fordi der ikke er så store omkostninger til oprettelse af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.