Hvad er bidrag på kreditforeningslån

kreditforeningslånAlle der har kreditforeningslån betaler bidrag til kreditforeningen.

Bidraget er med til at dække omkostninger i kreditforeningen. Det er også med til at dække tab som kreditforeningen får, hvis de taber penge på deres lån i ejendomme. Sidst, men ikke mindst, hjælper bidraget også med til at styrke egenkapitalen i kreditforeningen

Er det reelt, vi skal betale bidrag?

Ja, det er nødvendigt for kreditforeningerne at fremskaffe penge til de nævnte områder. Der er dog sket en stor stigning i bidragene gennem de sidste år, som er svære at gennemskue nødvendigheden af.

Stigningen i bidrag og gebyrer

Faktisk er beløbet vi betaler fordoblet de sidste 7 år. I 2007 betalte man 4.500 kr. i bidrag pr. million. I 2014 var beløbet 8.300 kr. pr. million. Gebyrerne er steget fra 9 til 22 milliarder kroner. Det er 4.000 kr. pr. person i Danmark!!

Mulighed for billigere bidrag

Omlægger du dine lån, får du blot et andet lån med en anden rente.

Har du friværdi i din bolig kan du med fordel opsige dit lån og umiddelbart efter optage et nyt lån. Det nye lån ligger ”længere inde” i ejendommen og har derfor et lavere bidrag. Så har du haft hus mange år, er dette en god mulighed.

Man kan let spare ca. 0,25%, det er trods alt 2.500 kr. pr. år pr. million kroner.

Økonomihus.dk

Det er uoverskueligt med alle de muligheder man har. Derfor er det en god ide at have en uvildig rådgiver med på banen. En uvildig rådgiver kender de forskellige lån og de forskellige kreditforeninger og deres priser. HUSK dit lån skal opsiges senest 31/1 hvis du vil have et andet kreditforeningslån.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.